Прокурорският син, убил двама на пътя, разбира присъдата си до месец (видео)

  • 10 март 2015 10:48

  • 2448
  • 2
Прокурорският син, убил двама на пътя, разбира присъдата си до месец (видео)
©

Днес Софийски апелативен съд гледа делото срещу Бисер Андреев, обвинен за смъртта на двама души на пътя, предаде репортер на Novini.bg.

Припомняме, че през август 2011 година, Бисер Андреев помете двама души на тротоара на бул. "България", след като участва в незаконна автогонка. Бисер е син на прокурора Венцислав Андреев. Софийски градски съд наложи наказание условна присъда с три години изпитателен срок.

Днес апелативният съд разгледа делото и заяви, че ще се произнесе в срок. Вариантите са присъдата да бъде потвърдена или делото да бъде върнато на по-долна инстанция за преразглеждане. Адвокатите представляващи близките на жертвите заявиха, че искат да бъде наложена ефективна присъда. "Това ще повлияе на цялото общество. Веднъж завинаги трябва да бъде спряно шофирането с превишена скорост", поясниха те. Адвокатът на Андреев обяви, че иска неговия подзащитник да бъде оправдан.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2448 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.06.01 | 18:30

2
Ако беше син на работник , щяха да му разплачат майката , но нали е на магистрат -- условна !!
Дани

2015.04.14 | 14:25

1
В Сливен се опитват да осъдят невинен, защото колата с прокурори-купонджии не спряла на стоп, двама прокурори са загинали, но е валял дъжд и подсъдимият, в който са се блъснали, с много експертизи доказва невинност. Не се зачита - първо ефективна присъда, после - условна, и двете страни не са доволни. Прокурорите и потомците им са над правото...само законите на физиката са над тях.

Добави коментар

Водещи новини