Стотици заплахи срещу блондинка завършиха с пробация

  • 23 февруари 2015 14:57

  • 2687
  • 2
Стотици заплахи срещу блондинка завършиха с пробация
©

Трилърът със стотиците заплахи срещу блондинката Михаела Борисова приключи в съда. Мъжът, който я тормозеше е осъден на пробация, съобщи "Флагман".

Асен Геров заплашил десетки пъти с убийство обекта на чувствата си - собственичка на магазин за детски стоки в центъра на Бургас, се размина с пробация. Геров вече е на свобода след решение на Бургаския районен съд.

38-годишният мъж ще работи 150 часа в полза на обществото и не трябва да приближава до магазина на Михаела Борисова, който се намира на улица „Антим I-ви” в Бургас.

Михаела и Асен поддържали приятелски, но не интимни отношения допреди години, когато жената го хванала да бърка в касата с парите от магазина й. Двамата се скарали. Вместо да се оттегли обаче, Асен започнал да побърква Михаела и нейната сестра Катя. От тогава животът им се превърнал в кошмар.

Асен наел квартира близо до нейния магазин, въпреки че многократно е подписвал протоколи, че ще стои далеч от нея. Асен често ходил магазина й пиян до козирката. Той подлагал на системен тормоз жената дори пред клиентите й. Грозните сцени се разигравали пред майки с бебета. Михаела Борисова била принудена да моли приятели да стоят с нея в търговския обект от страх за живота си.

Безработният Асен ескалирали на 1 октомври м.г., когато нахлул в магазина и заявил: „Ще те убия!”. Той размахал юмрук и прокарал пръст по шията й. “Не разбра ли, че ще те убия !”, казал той ден по-късно на уплашената жена. „Няма да се откажа!”, „Всеки ден ще идвам докато те убия !”, „Накрая ще те убия!”, нареждал Асен.

По време на оправените заплахи Асен Геров вече бил с наложена мярка за неотклонение „домашен арест”. Последното деяние на мъжа било на 21 октомври около 18.50 часа.

„Ще те убия! Не ме интересува ако ми разбиват главата, пак ще те убия! И пет дупки да ми направят в главата, накрая пак ще те убия! Ще те убия и после ще те излежа! Ще убия и сестра ти и нея ще излежа ! Всички ще ви убия ! За мен не е проблем да ви убия ! Тука сме като в Дивия Запад, лесно ще те убия! Ще те убия и после ще се самоубия!”, самоуверено крещял той на Михаела Борисова.

Заканвал се, че след убийството й, ще скочи от блока си. „Ще те убия, мръсна ле***йска к**во!”, „Ще те убия, лес*ийко !”, крещял той.

Бургазлията бе арестуван на 3 ноември в центъра на Бургас.

Асен Геров е сключил споразумение с прокуратурата, като признал изцяло вината си. Той е осъден да не се приближава на по-малко от 100 метра от търговския обект на бизнесдамата - за срок от 2 години и 6 месеца. Той ще трябва да положи безвъзмезден труд в полза на обществото в размер на 150 часа годишно за срок от две поредни години.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2687 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
пандиза

2015.02.24 | 09:58

2
че те и двамата травестити

2015.02.23 | 17:41

1
Za kradcite niiama proshka,da izleji i krajbata.

Добави коментар

Водещи новини