Ренета Инджова ще съди държавата

  • 08 февруари 2015 16:43

  • 4921
  • 5
Ренета Инджова ще съди държавата
©

Бившият служебен министър на България Ренета Инджова ще съди държавата. Това заяви самата тя в предаването на Сашо Диков по Нова телевизия. Тя припомни, че неправомерно е била уволнена от болница „Токуда“.

Последната инстанция не е ВКС, а има и Европа.

Ако българският съд продължава с лека ръка да отсъжда в спорове, те ще отиват в Европа. С това ръководство на болницата няма да се постигнат резултати. Едно такова дело е с огромна обществена значимост. Ако иска и японският посланик да дойде, каза Инджова.

Вършила съм работата на трима директора, каза тя.

След три години и половина, по думите й, тя не е получила справедливо съдебно решение.

Последвайте канала на

Нора Виткова
4921 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2015.02.10 | 14:04

5
Тая мадама ако отиде в Страсбург и ако дава повече от 10 мин. показания при затворени врати и прозорци, съдиите яко ще се замаят, както не могат да пият ония!
Няма ли

2015.02.10 | 06:24

4
достатъчно грамотни и образовани хора, които да си търсят работа?...., защо не наемете няколко такива безработни, които поне ще си заслужат заплатата, поредният парадокс на скапаната ни държава, която агонизира!!

2015.02.10 | 06:24

3
Инджова,Местан,пандизчии и т.н.съдят България.Горката ни държава...Нещо не се връзва-Инджова уволнена от Токуда(японска болница),а тя ще съди България?!
AJ4A

2015.02.10 | 06:23

2
Тя ще съди България защото българския съд е отсъдил незаконосъобразно в спора й с Токуда, драги!!!! Не е от значение КОЙ е стигнал дотам, че да търси законова закрила на своите права от българския съд!!! Съдът е длъжен да отсъди според закона и ако не го направи или реши да протака делото във времето, всеки има право да потърси защита в съда за правата на човека!!!! БОЛШЕВИШКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ И ТЕХНИТЕ ПОДЛОГИ много се страхуват точно от това и заради хилядите дела срещу България, направиха през 2007 г. такива поправки в процесуалното законодателство, че да редуцират по изкуствен начин броя на жалбите срещу България - не защото ги е еня за България, а защото след това ще трябва да плащат с пари, които иначе ще станат част от техния доход!!!!

2015.02.09 | 22:03

1
звучи като виц , вършела е работа за трима които нищо не са работили но иска заплащане за петима , нема лошо ако и върже

Добави коментар

Водещи новини