Осъдиха трима мъже за опит за кражба на 47 метра кабели

  • 08 февруари 2015 11:56

  • 1101
  • 3
Осъдиха трима мъже за опит за кражба на 47 метра кабели
©

Районен съд-Сливен осъди трима от Сливен за опит за кражба на 47 метра кабели за тролейбусния транспорт на стойност 1800 лв., съобщиха от съдебната институция. Кражбата не е довършена по независещи от Районният съд в Сливен.

Тримата се признаха за виновни.Те са действали след предварителен сговор помежду си. 42-годишният с инициали И.Т., за когото деянието е в условията на опасен рецидив получи наказание две години „Лишаване от свобода“ при първоначален строг режим. Наказанието на 32-годишния Ю.Х. е осем месеца „ Лишаване от свобода“ при първоначален строг режим. Деянието за него е в условията на повторност . Неговият връстник - М.М. получи осем месеца „Лишаване от свобода“ с три години изпитателен срок. Тримата се познавали. На 11 срещу 12 май 2014 г. се придвижили с автомобил до колекторна шахта. Двама влезли вътре с ножовка, а третият останал в колата. Влезлите вътре срязали кабела, като така бил подаден автоматично сигнал до Токоизправителна станция. Алармирана е полицията и аварийна група от фирмата за обществен превоз. Пристигналите на място полицаи заварили М.М. в автомобила. Другите двама успели да избягат. В шахтата била открита ножовка. Установени са и останалите двама извършители на опита за кражба.

Тримата сключиха споразумение с прокуратурата. Те трябва да заплатят 40 лева разноски по делото.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1101 3

Коментари 3

Добави коментар

2015.02.09 | 17:34

3
СТРАХ ТРЕСЕ ФЕСОВЕТЕ ОТ АТАКА ТРЕСКА КЛАТИ ФЕСОВЕТЕ ИМ УСЕЩАТ КРАЯ СИ ТРОЛОВТЕ НА ВОЛЕН СИДЕРОВ ОГЛУПЯХА СЪВСЕМ НЕЗНАЯТ КАКВО ДА ЛЪЖАТ ВЕЧЕ НИЩО НЕ ВЪРВИ НИКОЙ НЕ ИМ ВЯРВА ВЕЧЕ ХОРАТА ГИ МРАЗЯТ ПЛЮЯТ НА ЛЯВО НА ДЯСНО ВСЕКИ КОЙТО НЕ Е ЛУД ДА ГЛАСУВА ЗА РУСКО ТУРСКАТА ПАРТИЯ АТАКА И ОТ ЯД СЕ ТРЕСАТ, ТРЕПЕРЕТЕ ФЕСОВЕ ТРЕПЕРЕТЕ ЛЪВЪТ СЕ СЪБУДИ ИДВА ЗА ВАС ЖАДЕН Е ЗА ПРЕДАТЕЛСКА КРЪВ
Бойко Борисов е УНИКАЛЕН педераст!

2015.02.09 | 11:26

2
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол!

2015.02.08 | 13:08

1
на ЕРДОГАН и ДОГАН КОЙ ЦЕУВАШЕ РЪЦЕ.БУЗИ и им се КЛАНЯШЕ ДО ЗЕМЯТА=как КОЙ=БОЮ от ГАРБ=ГРАЖДАНИ за АНАТОЛСКО РАЗВИТИЕ на БЪЛГАРИЯ

Добави коментар

Водещи новини