Цацаров прехвърли разследването за убийството на Татяна Стоянова в София

  • 04 февруари 2015 10:27

  • 1419
  • 0
Цацаров прехвърли разследването за убийството на Татяна Стоянова в София
©

С разпореждане на главния прокурор Сотир Цацаров разследването за убийството на Татяна Стоянова е отнето от Окръжната прокуратура в Пазарджик и е прехвърлено на Софийска градска прокуратура (СГП), съобщи "24 часа".

Информацията бе потвърдена от говорителя на пазарджишката прокуратура. Тя обаче отказа да коментира какви са били мотивите за нареждането му.

Татяна Стоянова, началник на кабинета на кмета на Пазарджик, бе разстреляна с 5 куршума пред гаража си на 12-и януари. Близо месец по-късно няма и следа от убиеца, нито основна версия за показния разстрел.

Веднага след тежкото престъпление разследването бе поето от бившия окръжен прокурор на Пазарджик Димитрия Ганчева. Тя е прокурорът, внесъл обвинителния акт срещу убиеца на сестрите Белнейкси Лазар Колев и човекът, успял да убеди съда, че именно Колев е извършителят на едно от най-жестоките убийства в най-новата ни история. В тази връзка е необяснимо защо й е било отнето разследването за убийството на Татяна Стоянова в още сравнително ранен и ключов етап, когато възможностите за разкриване на неизвестния убиец са големи.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1419 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини