Цветанов отново на съд

  • 21 януари 2015 07:22

  • 1784
  • 3
Цветанов отново на съд
© Булфото

Софийският апелативен съд (САС) ще гледа делото срещу бившия вътрешен министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, по което той е подсъдим за неизпълнение на служебни задължения.

По това дело Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа чу от градския съд осъдителна присъда от 4 години затвор. Цветанов е обвинен, че е написал шест пъти „Не" върху искане за подслушване на бившия шеф на антимафиотите във Велико Търново - Орлин Тодоров, и по този начин е осуетил разследване срещу него.

Срещу Цветанов има общо три дела в съда и трите бяха спрени, заради имунитета му като народен представител. След като имунитетът му бе поискан от главния прокурор, а Цветанов доброволно си го даде, делата бяха насрочени. Две от тях стигнаха до втора съдебна инстанция. Освен това, по което бе осъден, срещу Цветанов се очаква в САС да продължи и другото дело. По него бившият вътрешен министър е подсъдим за присвояване на 50 000 лева в полза на бившия директор на РЗБОП-Велико Търново Орлин Тодоров. По него Цветанов бе оправдан на първата инстанция. То е насрочено в САС на 26 януари.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1784 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Бойко Борисов е УНИКАЛЕН педераст!

2015.01.22 | 11:22

3
Бойко Борисов и Цветанов са мозъка на т. нар. група "Наглите", която преди изборите 2009 отвличаше и убиваше хора за да набира пари за предизборната си кампания. Последните години се разигра един добре режисиран театър в който тези хора "уж" бяха заловени. Между другото на някой от тях вече е платено да излежат 1-2 годинки за пред хората. Да не говорим, че цялата държава е превзета от мафиотите и престъпниците на клана ГЕРБ, това са: ДАНС, ГДБОП, полицията. В ДАНС е намърдана дори пачаврата на Цветанов! Да не говорим колко убииства са извършени 90-те години от мутрата Бойко! Да не говорим какво е правил като член на БКП 80-те години...Та какъв пример може да даде на децата това управление.
горд съм че има такива личности

2015.01.22 | 10:55

2
Ц.Цветанов е първия който опита да направи нещо добро .За това на много (и забележете все господа с висши държавни постове) не се харесва. Достоен човек и държавник.

2015.01.22 | 08:07

1
Цецо-крадецо ще го осъдят,когато върбата роди круши !Българският съд е зависим от западните посолства.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини