Започва делото срещу Атанаска

  • 19 януари 2015 07:15

  • 1233
  • 0
Започва делото срещу Атанаска
© Булфото/Архив

За днес е насрочено първото заседание по делото срещу Атанаска Георгиева, която е обвинена за убийството на 8-годишната Алекс. Бургаският окръжен съд ще гледа делото в продължение на 4 дни, като заседания са насрочени от днес до 22 януари, призовани са 56 свидетели и 12 вещи лица, изготвили 16 експертизи.

39-годишната Атанаска Георгиева е психично здрава, няма отклонения и е разбирала прекрасно свойството и значението на действията и постъпките си, бе заключението на вещите лица, изготвили съдебно-психиатричната експертиза по делото за за убийството на 8-годишната Алекс в Поморие на 10 април

Малката Александра беше удушена на 10 април.

Задържана и обвинена за убийството е 39-годишната Атанаска Георгиева, която направи пълни самопризнания. Малката Алекс изчезна на 10 април на път от училище към дома си.

Момиченцето беше открито след като повече от 24 часа беше в неизвестност. Поморие беше претърсено от органите на реда, а късно в петък след показанията на Атанаска тялото на детето беше открито в таванско помещение, което се е намирало над дома на момиченцето.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1233 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини