Дончева: Съдът участва в схемата за кражба на фирми

  • 15 януари 2015 08:34

  • 3645
  • 5
Дончева: Съдът участва в схемата за кражба на фирми
© Булфото

Когато бяха мутренските времена, се стреляха мутри срещу мутри. Последните случаи не могат да бъдат квалифицирани по този начин. По-скоро те приличат на убийства заради някакъв вид неизпълнени обещания.

Това каза в студиото на сутрешния блок на БТВ Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в, лидер на движение 21. Много малко правителства досега изваждаха на преден план съдебната реформа. Тази реформа е много трудоемко и много продължително начинание. Случаят "Белведере" е частен случай. Там става въпрос за кражба на фирма. По него бяха взети мерки и беше отстранен синдика. Не трябва в частния случай да се взимат кадрови решения. По-страшното е, че има цяла схема и методика за кражба на фирми и съдът участва в тази схема. Трябва да изградим мерки, които да криминализират тези кражби. БСП и АБВ са против съдебната реформа. Според мен Прокуратурата и главния прокурор също саботират. Съдебната реформа трябва да се състои, продължи Дончева.

Тя коментира и убийството на Татяна Стоянова. На всички е ясно, че общината в Пазарджик се управлява от ДПС и Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. Вчера чух, че пиарката на кмета, лека й пръст, влизала на заседанията на общинските съветници и вдигала скандали. Това нормално ли е. Не разбирам с какво заплашват ДПС. ДПС могат да бъдат изолирани много лесно от властта, категорична беше Дончева.

Още в предишното ми гостуване ви казах, че историята с Петко Сертов е семейна работа и държавата не трябва да се занимава. Не разбирам защо някои хора се бъзикат със службите. Те казаха къде е Сертов, но не е тяхна работа да отидат и да го приберат, констатира тя.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3645 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Съгласен

2015.01.16 | 10:02

5
Разбира де, че участва. Но водеща е ролята на адвокатската мафия, виден член на която си ти. Да не забравяме поправката Ванко 1, която осигури ти и по която осъдиха Ванко 1 на година и половина за доказани повече от 15 проститутки експортирани на сила. Така че моме, "попал в говно - сиди и не чирикай" е най доброто, което можеш да направиш. Ти се осра морално. Умна си, но служиш на злото. НЕ СТАВАШ !
НАШЕСТВИЕТО ТРЯБВА ДА СПРЕ , АМА "СПИРАЩИТЕ" СА ОТ

2015.01.16 | 01:50

2
НАШЕСТВИЕТО ТРЯБВА ДА СПРЕ , АМА "СПИРАЩИТЕ" СА ОТ ТЯХНОТО..."КУЧИЛО" !?

2015.01.16 | 10:02

4
Правилно в коя ли далавера няма участник от съда,Безсрамието и алчността за пари е огромна забулила ги е като кадъни и няма отърване от харема няма да се оправи държавата като начело е корумпирания съд кои кого ще осъди а познаите гаргата на гаргата око извадила ли е в България не се заблуждаваите да чакаме Господа да си свърши работата, тои ги е започнал но един по един бавно и страшно да треперят!!!
Бабата на баба Вуна

2015.01.16 | 01:51

3
НЕ!Съдът участва във всички престъпления на паразитиращия елит.Масони са в изпълнителната и съдебната власт.Масонската линия е горещата линия.Та казвам:Пържете се в ада змии скапани!Да бъде!

2015.01.15 | 18:23

1
boiko e pederast

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини