100 лв. глоба за мъж, тормозил бившата

  • 06 януари 2015 09:29

  • 1150
  • 1
100 лв. глоба за мъж, тормозил бившата
©

Мъж от Монтана бе глобен със 100 лв. от районния съд заради хулиганска проява срещу бившата си жена, съобщи „Конкурент“.

Случката се разиграла в началото на ноември 2014 г. Около 2:00 ч. през нощта на 5 ноември мъжът отишъл на ул. „Д-р Стамен Илиев“, където живее жената, с която преди време имал връзка, откачил портата на двора на кооперацията, счупил стъкло във входа и започнал да мята саксии и кофи за боклук.

Пред съда той обяснил, че това не отговаря на истината. Заявил, че определени хора са преднамерени спрямо него и това е бил поредният повод той да бъде злепоставен.

В жалбата си до прокуратурата бившата на монтанчанина посочила, че имали скандали още от 2003 година. Преди това двамата поддържали отношения, но не са живеели заедно.

В съдебното решение е посочено, че разследването е установило, че не за първи път под влияние на алкохол мъжът посещава бившата си и притеснява нея и съкооператорите й, тропайки по входните врати в кооперацията. Според магистратите поведението на мъжа до голяма степен е повлияно от употребения алкохол във въпросната вечер и от неуредените междуличностни отношения.

Заради това, че нарушителят работи на частно като строител и няма постоянна работа и доходи, съдът му наложи минималния размер на глобата, предвидена в закона - 100 лв. Решението не е окончателно и подлежи на обжалване пред окръжен съд.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1150 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Бойко Борисов е педераст!

2015.01.06 | 11:05

1
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата е на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви "управлява"! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му!

Добави коментар

Водещи новини