Владимира Янева: Няма да се отказвам от поста си заради спекулации

  • 06 октомври 2011 08:53

  • 1775
  • 6
Владимира Янева: Няма да се отказвам от поста си заради спекулации
©

Не считам, че когато съм заела този пост след една доста продължителна борба да се откажа от него и да покажа, че съм слаба, заяви в сутрешния блок на бТВ председателят на Софийски градски съд Владимира ЯневаВладимира Янева Владимира Янева Янева - Манолева е родена в град София. Средното си образование е завършила в.


„Вие знаете, че дори с основната ми опонентка,съдия Величка Цанова, е имало интервюта за това дали смята, че изборът ми е предопределен и тя е заявила, че няма такива съмнения.


Спекулациите със семейното ни приятелство с Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа доведе до това да се твърди, че изборът ми е предопределен“, каза Янева.

„Не мога да скрия отношенията си с Цветанов. Ние се познаваме повече от десет години. Имам приятели в лицето и на други известни фигури от политическото пространство“, заяви шефката на Софийския градски съд.


Тя отказа да назове имената им, тъй като не смята, че личният й живот ще окаже влияние на работата й.

„Цветанов критикува не СГС, а мудното правораздаване. Спрелите критики от негова страна дават глътка въздух да се решат проблемите“, поясни Янева.

„В момента на доклад имам над 50 дела, съобщи тя. „До настоящия момент съм дала 1748 разрешения за СРС. Засега няма отказ за СРС от както съм председател. Просто исканията са били мотивирани и затова не е имало отказ“, съобщи Владимира ЯневаВладимира Янева Владимира Янева Янева - Манолева е родена в град София. Средното си образование е завършила в.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1775 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Гого

2011.11.04 | 13:39

6
Ама разбира се как ще изпуснеш гювеча като дойдат следващите избори ще те изритат като пумиар. Иначе ако не беше Цецко и тоалетните на съда не биха ти поверили да чистиш!
AJ4A

2011.11.04 | 13:38

5
Цветанов критикува не СГС, а мундото правораздаване. А неговата лична близка оглавява съд, в който делаат се бавят и не си мърда пръста да промени нещо! Всичко е пропаганда - отчитат се на глас проблемите, но нищо не се прави по въпроса, защо ли???? На кой ли служи българския съд. Като сте приятели с Цветанов и като знаеш, че има не мудно правораздаване, а отказ от правораздаване под формата на съдебна мудност и най-вече като си вече председател на СГС, защо нищо не правиш поне подопечния ти СГС да се освободи от магистратите, които умишлено забавят делата и умишлено, използвайки служебното си положение осъществяват процесуална защита на някоя от страните по даден съдебен спор, мотайки делата с години. Кажи другарко председател колко свои подчинени наказа за незаканосъобразно бавене на дела, какво правиш по въпроса поне твоя съд да започне да изпълнява реалните си функции - да правораздава, а не функциите възложени му от .... (ти си знаеш от кой) - да праволишава т.нар. врагове на системата!
попов

2011.11.04 | 13:37

4
Тая пача няма ли да се скрие някъде всички разбраха че е една долна подлога на Ц.Ц и вече никой не може да убеди в неината невинност.
ahhaha

2011.10.06 | 13:02

3
Aleksei Petrov PREZIDENNT! shi gi oprai teq rezaci maznii

2011.10.06 | 13:02

2
23. октомври наближава да махнем веднъж и завинаги тази антинародна мутренска партия герб.

2011.10.06 | 10:27

1
--- Прикрепено писмо (1Гб>1гр.олово) ---- Подател: евгени славков До: press@president.bg, mvr@mvr.bg, press@mvr.bg, office@mvr.bg, webmaster@mvr.bg, dans@dans.bg, office@dans.bg, signali@dans.bg, director@dans.bg, director@mvr.bg Относно: 1Гб>1гр.олово Дата: Четвъртък, 2011, Октомври 6 10:17:55 ЕЕЩ При 200 знакови убийства и неразкрито нито 1,какво ви говори това ??? Службите,които ги направиха ги избиха поради непокорност,а сега Борисов за какво ДС говори ???Луканов се опита да промени курса на 100-летницата взе та умря ,преди това противопоставиха И.Павлов за да се скара с Луканов на темата "Кой ще кара влака",та и той се пренесе в небитието,за да му припишат БИТКАТА.Икономичеески кръговеот типа В.Илиев,и те се споминаха,а оцеляха най-СИЛНИТЕ-ПЪРВОСЪЗДАТЕЛИТЕ- АБВ !!! Просто въпрос на НЕЩОТО и ни--- Прикрепено писмо (1Гб>1гр.олово) ---- Подател: евгени славков До: press@president.bg, mvr@mvr.bg, press@mvr.bg, office@mvr.bg, webmaster@mvr.bg, dans@dans.bg, office@dans.bg, signali@dans.bg, director@dans.bg, director@mvr.bg Относно: 1Гб>1гр.олово Дата: Четвъртък, 2011, Октомври 6 10:17:55 ЕЕЩ При 200 знакови убийства и неразкрито нито 1,какво ви говори това ??? Службите,които ги направиха ги избиха поради непокорност,а сега Борисов за какво ДС говори ???Луканов се опита да промени курса на 100-летницата взе та умря ,преди това противопоставиха И.Павлов за да се скара с Луканов на темата "Кой ще кара влака",та и той се пренесе в небитието,за да му припишат БИТКАТА.Икономичеески кръговеот типа В.Илиев,и те се споминаха,а оцеляха най-СИЛНИТЕ-ПЪРВОСЪЗДАТЕЛИТЕ- АБВ !!! Просто въпрос на НЕЩОТО и нищото.АБВ се изпълнява с пълна сила и днес .Сега флашките вършат по-добра работа,отколкото ПРЕСЕЛЕНИЕТО под земята.Това ГО знаят "Хилендарски" и "Стършела" и "учителя Йода/по физическо/". Драгите зрители още ли залагате на Този и Онзи със цената на живота си.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини