Заведоха бързо досъдебно производство срещу Веселин Марешки

  • 16 октомври 2014 20:24

  • 3759
  • 5
Заведоха бързо досъдебно производство срещу Веселин Марешки
©

Бързо досъдебно производство образуваха срещу бизнесмена Веселин Марешки, съобщиха от Варненската районна прокуратура.

Делото започва след избухването на аптечният бос удари с юмрук в лицето общинския съветник Костадин Костадинов.

Производствата е повдигнато по член 131 от Наказателния кодекс за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди. За това престъпление се предвижда наказание лишаване от свобода за срок до една година или пробация, уточняват от прокуратурата. Срещу Веселин Марешки все още е в сила наложеното му полицейско задържане за 24 часа.

В момента Марешки се намира в ареста. Снощи той бе отведен във варненската болница "Св. Анна" с оплаквания от болки в гърлото и настинка. След като му е бил направен преглед той е върнат в ареста.

Все още в болница за наблюдение е оставен пострадалия Костадинов, тъй като получил "замайване" вследствие на удара.

До сбиването се е стигнал, след като Марешки и Костадинов са се намесили в семеен скандал между бившите съпрузи Асен Миланов и съпругата му Красимира Колева заради собствеността върху пицария на варненската улица "Студентска" №6. Марешки заел страната на Колева, а Костадинов на Миланов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3759 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Noviq

2014.10.19 | 20:46

5
Горкия човечец!! Заболяло го гърлото. Веднага да го пуснат от ареста и да му се извинят. Според адвоката му Марешки бил жертвата!!!!!!!!!!!!!! Какъв цинизъм!!!В последно време всички престъпници са жертви.

2014.10.19 | 20:45

4
МАГАРЕШКИ ВЧЕРА СРАХ НА ГРОБА НА КУРВЕНСКАТА ТИ МАЙКА
най вероятно

2014.10.19 | 19:43

3
вероятно са ползвали бяс убиец за сбиване между двамата вижда се като обемно обсебващо поле с диаметр в случая до пет метра исмуква положителната човешка енергия и прави побой между набедени.Подобни има заснети много в украйнския парламент.там убиици ползват камери нарочно монтирани/ ..
Noviq

2014.10.18 | 06:08

2
No.2 по нищо не се различава от Марешки. Вземи единия, блъсни другия.

2014.10.18 | 06:08

1
№ 2 Не си прав човече така да обиждаш, каквото и да направил той си е виновен, а за такива думи в панделата ще ти топнат мутрето в кенефа.

Добави коментар

Водещи новини