Пияна внучка преби баба си, глобиха я

  • 15 октомври 2014 16:08

  • 1538
  • 0
Пияна внучка преби баба си, глобиха я
©

С глоба от 200 лева бе наказана пияната внучка, която през пролетта преби от бой баба си. Първоначално жената била санкционирана с акт на полицията, а вчера наказанието бе потвърдено и от Районния съд в Пазарджик, пише "Марица".

Зверството се разиграло в края на март в къщата на пенсионерката Виолета Тодорова на ул. "Стефан Караджа" в Пазарджик. При нея от известно време се била нанесла и внучка й, която също носи името Виолета. След стабилен запой една вечер внучката започнала да обижда баба си, а после й налетяла с юмруци. В побоя над възрастната жена се включил и съсед, който искал да помогне на другарката си по чашка.

Минаващият наблизо автопатрул на полицията спасил възрастната жена. "Получихме обаждане за семеен скандал. На място имаше 2 жени и един мъж. Поискахме им документите за самоличност. Сигналът беше, че внучката и нейният съсед са малтретирали бабата. На този адрес живееше възрастната жена, а внучката беше временно там", разказа пред съда един от служителите на реда, които са се отзовали на скандала.

Бабата е разказа, че двамата побойници са употребили алкохол, после са започнали да я блъскат и да се разправят с нея. "Старата жена поиска внучката да напусне дома, защото се страхуваше от нея. Разпоредихме на съседа да напусне сградата. Той се махна, но внучката отказа да напусне къщата, за което се наложи да я изведем навън и съставихме акт. Бабата се заключи в къщата, защото внучка й се опитваше пак да влезе. По-младата госпожа явно беше употребила алкохол, обясни полицейският служител, участвал в овладяването на екшъна. Внучката сама ни призна, че къщата си е на баба й , а тя само временно живее там", разкри още пред съда униформеният.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1538 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини