В съда представиха пистолета, с който е убит бизнесменът Румен Рачев

  • 03 октомври 2011 16:00

  • 2708
  • 0
В съда представиха пистолета, с който е убит бизнесменът Румен Рачев
©

Показаха пистолета, с които е застрелян шуменският бизнесмен Румен Рачев.

В началото на следобедното заседание по дело „Килърите” съдия Димчо Луков огласи резултатите от извършения медицински преглед на подсъдимия Васил Костов. Той е показал, че има подобрение на състоянието му и няма опасност за неговия живот.

Последва разпитът на свидетеля Стоян Стоянов, който на 6 юли 2009 г. на пътя между Хиподрума и Пети километър е намерил пистолета, с който е извършено убийството на Румен Рачев. Той разказа, че е дал оръжието, което е било със заглушител, на колегата си Тодор Тодоров – бивш военен, който извадил пълнителя и произвел изстрел. След това Тодоров оставил оръжието и пълнителя на асфалта и извикал полиция.

По искане на адвокат Николай Беров в залата бе донесено вещественото доказателство - пистолет „Макаров” със заглушител, пълнител и патрони. След като съдия Луков предяви пистолета на свидетеля Стоянов, той заяви, че оръжието му е познато и не вижда никаква промяна в него. Свидетелят бе освободен, след като от 15.30 часа трябва да започне разпитът на свидетеля Тодор Тодоров.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2708 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини