Жена осъди бившия си за обидни SMS-и

  • 24 септември 2014 09:05

  • 1113
  • 0
Жена осъди бившия си за обидни SMS-и
©

Жена осъди бившия си любовник за обидни SMS-и. Бургаският съд се произнесе в полза на ищцата Милена Ангелова и постанови осъденият Славчо Стоянов да заплати 1000 лв. административна глоба, 200 лв. на Ангелова и 850 лв за адвокатските й разноски.

"Звъни чумо гадна издухана" – тези, написани очевидно с повече емоция, отколкото мисъл думи, са довели до безпрецедентното дело. SMS-ът Милена получила на 20 януари. В продължение на няколко дни тя била "бомбардирана" с подобни съобщения от Стоянов.

Жената се почувствала силно унизена и обидена. Тя решила, че няма да остави нещата така и започнала съдебна битка с бившата си половинка, пише Flagman.

"Тези думи, от гледна точка на приетите в обществото морални норми за нормално човешко общуване, имат унизителен характер. С тях подсъдимият е изразил своята отрицателна оценка, негативно мнение за личното достойнство на тъжителката. Налице е обида чрез думи, обективирани в текстово съобщение, изпратено по мобилен телефон, т.е. изпълнителното деяние е осъществено писмено. Последната ги е възприела като засягащи личното и чувство за достойнство. Приела ги е като обидни думи и се е почувствала засегната", пише в мотивите си Бургаският окръжен съд.

От документите на делото става ясно, че Милена и Славчо имали дълъг и драматичен романс. Тя била негова любовница в продължение на години, стигнало се дори до това той да напусне съпругата си и да заживее с ищцата. Съжителството им не продължило дълго и осъдения заради пиперливия си език Стоянов се завърнал при съпругата си.

Наскоро обаче тръпката се възродила и той започнал упорито да търси Милена. Тя отказала да отговори на обажданията му, което довело до гневния поток от SMS-и.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1113 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини