Цар Киро бил арестант в луксозна къща при социализма

  • 30 септември 2011 06:20

  • 2870
  • 6
Цар Киро бил арестант в луксозна къща при социализма
©

Може да се окаже, че членовете на фамилията на Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от са имали много повече вземане-даване с правосъдието в чужбина, отколкото у нас.

Семейството е познато с подвизите си в Италия, Франция, Англия, Гърция, пише "24 часа".

За първи път Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от е арестуван през 80-те г., след като тайните служби засекли, че контролира канал за контрабанда на злато и сребро в Турция.

Рашков вземал платки от пловдивския Завод за запаметяващи устройства и предприятието за кари "Балканкар рекорд". Претопявал ги и отделял златото и среброто от тях. Благородните метали били изнасяни в Турция.

Според бивши служители на УБО тогава Киро не е бил държан в следствен арест, а в добре охранявана луксозна къща. Полицаите, които го пазели, се възмущавали, че те стоят денонощно навън на студ и пек, а Рашков вътре си живее живота.

Той е задържан и през 1984 г. за притежание на злато и валута. От дома му са били иззети над 2 млн. лева тогавашни пари. Изпратен е в лагер на остров Белене, излиза след амнистия.

Първото му задържане по време на прехода е заради производство на фалшив алкохол през 1992 г. Акцията започва на 9 февруари. В нает от Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от склад в Катуница са открити 126 тона спирт и 140 кашона с фалшива ракия, 200 000 бутилки и 14 нелегални машини за бутилиране.

За да се измъкне от разследващите, още същия ден Рашков праща хората си да внесат в съда документи за регистрацията на фирма "Цар Гого". Номерът не минава, тъй като съдебните такси реално са платени на 12 февруари. Десетина дни по-късно Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от е задържан заедно със сина си Иван.

Остава зад решетките около месец, след което е пуснат под гаранция от 10 000 долара. Адвокатите му поискали сумата да се сложи на влог, за да му текат лихви.

С купища юридическа литература се сдобил тогава в ареста покойният вече син на Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от - Иван. Източници от следствието разказаха, че той четял законите, за да научи какви правни тънкости може да използва, за да излезе от ареста. Формалният повод да бъде освободен бил, че страдал от краста. После разследването срещу тях зациклило.

Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от се разминава с арест в Италия през 2006 г. Тогава тамошните власти съобщават, че той е сред организаторите на банда за търговия с деца. За 2,5 г. карабинери открили 200 български момичета и момчета между 6 и 14 г., които били принуждавани с мъчения да крадат.

Полицията в Удине дори разпространи пирамида от снимки на над 100 заподозрени за участие в канала, на върха на която стои Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от. През август 2006 г. обаче британското издание "Сънди таймс" съобщи, че той отрекъл да е замесен и италианската полиция вече не го разследва.

"Получих сърдечен удар от тази афера, която е резултат от дискриминацията на циганите", казва Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от пред лондонския вестник. Обаче жена му Костадинка има 3 месеца условно за джебчийство във Франция.

Тя и българката Дафинка Илиева били заловени на летище "Орли" на 19 декември 2008 г., докато обирали пътници, чакащи на гишетата. Властите иззели голяма сума пари, скрити в сутиените им. Костадинка била пипната и с току-що задигната пътна чанта.

Тя обаче веднага си признала, че е клептоманка, защото знаела, че това не е наказуемо във Франция. Другата българка пък била представена като "болногледачка", която да я предпазва от крадене из магазини, гари и летища.

Костадинка дори представила пред френските власти медицински свидетелства, заверени от водещи пловдивски и варненски психиатри. Разследващите обаче разпоредили 63-годишната тогава българка да бъде прегледана от френски специалисти. В крайна сметка след 3 дни съдът на 94-и департамент Кретей я осъжда за джебчийство.

С най-голям стаж зад решетките е големият им син Ангел, който близо 7 г. лежа в Гърция за трафик на дрога през деветдесетте години на миналия век. Той е арестуван заедно с баща си. В Катуница обаче и досега говорят, че по закона на кардарашите главата на клана трябва да се пази. Така Ангел поел вината и на Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от. Той не обича да говори за пребиваването си в гръцкия затвор.

Ангел Рашков е бил арестуван и за кражби в Лондон. След британския арест той и семейството му решили да поработят за изчистването на името му. Ангел е посочен от Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от като човека, който ще оглави партията му "Свободна България". На негово име е регистрирана и фирма "Евро стандарт", която, както се оказа през 2009 г., стои зад фабриката за алкохол в Катуница. Тогава цеховете бяха затворени.

Синът на Ангел и внук на Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от - Георги, бе осъден 1 г. условно за заплахи срещу журналиста Емил Кацаров.

Бившият зет на Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от - Кирил Йорданов, който беше мъж на дъщеря му Събка, в началото на месеца отново бе арестуван за трафик на наркотици. Той бил засечен при продажбата на близо 210 грама хероин. В момента е в ареста с постоянна мярка "задържане под стража".

Йорданов е изтърпял присъда от 2 г. и 11 месеца за трафик на хероин през ноември 2008 г. Тогава бил глобен и с 9000 лв.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2870 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
kinesiotapebg.eu

2011.09.30 | 14:44

6
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu
Стършела

2011.09.30 | 14:43

5
Имаш ли пари - законите са слепи за теб. Не само Рашков,а всички мутряги са в кюпа !! Съдебната власт е корумпирана и ето ти го БЕЗЗАКОНИЕТО!!!! Жалко за България...
a

2011.09.30 | 14:43

4
Митьо Очите си поръчал "Порше" за 400 000 евро от пандиза
аз

2011.09.30 | 11:27

3
Абе той си е техен човек бе, също както ББ и още куп други хора. Нищо не се е променило през последните 65 години, все същите хора ни управляват! Не на геноцида срещу българския народ!!!

2011.09.30 | 11:27

2
Вкарайте го в пандиза за 50 години тоя некадърник
smok

2011.09.30 | 11:27

1
Цар... и на какво е цар тоя утрепаняк циганин да се запали там в тая къща !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини