Пеевски получил документите от СГС още миналата седмица

  • 13 август 2014 17:16

  • 1838
  • 0
Пеевски получил документите от СГС още миналата седмица
© Булфото

В Софийския градски съд е направена вътрешна проверка на обстоятелствата около връчването на препис от определението за отмяна на постановление за прекратяване на досъдебно производство за убийството на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, съобщиха от пресцентъра на съда.

От там обясняват, че според събраните данни от проверката, на 31.07.2014 г. е изпратено препоръчано писмо на Пеевски. Обратната разписка обаче не е получена в СГС до 12.08.2014 г.

Затова е изискана допълнителна информация дали препоръчаното писмо е пристигнало на посочения адрес. След извършената справки е изяснено, че Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на е получил документите на 06.08.2014 г. Според общите правила обратната преписка трябва да бъде върната в рамките на 5-6 работни дни от доставката на препоръчаното писмо.

В СГС обратната разписка е получена в ранния следобед днес, 13.08.2014 г. Тя ще бъде приложена към останалите документи по делото, уточняват от Софийския градски съд.

Припомняме, че вчера от СГС съобщиха, че Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на е търсен безуспешно и по този начин разследването зацикля и не може да отиде към по-горна съдебна инстанция.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1838 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини