Доживотен затвор за сливенския похитител

  • 20 септември 2011 07:20

  • 2691
  • 5
Доживотен затвор за сливенския похитител
© Булфото

Доживотен затвор ще поиска прокуратурата за похитителя Стефан Петров, който на 23 март тази година взе за заложници шестима служители и опита да ограби офиса на Инвестбанк в Сливен.


Обвинителният акт срещу него е готов, до дни се очаква да бъде внесен в съда, а процесът да започне преди изборите, пише "Всеки ден".

27-годишният бивш охранител Стефан Петров е обвинен за въоръжен грабеж в особено големи размери, придружен с опит за убийство, вземане на заложници и незаконно носене на оръжие, съобщила прокурор Виолета Калайджиева, говорител на Окръжната прокуратура в Сливен.

Ако обвиненията издържат в съда, Петров го грозят от 15 до 20 г. решетки или затвор доживот. Прокуратурата щяла да пледира най-тежкото наказание, тъй като имало достатъчно доказателства, за да вкарат Стефан зад решетките до края на дните му.

Все още не била отпаднала версията, че е възможно похитителят да е имал съучастници, които да остават в сянка.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2691 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Иванов

2012.12.27 | 21:14

5
Ах вие малоумници. Да ви опресня паметта, че един човек едва не загина, а други бяха държани часове, като заложници. Никой няма правото да си позволява подобно нещо. Като не ви харесва страната изчезвайте... такива боклуци, като вас не ни трябват.
art

2011.10.08 | 14:15

4
na ubiici davat po 5 godini na tva mom4e do jivot , e tova e 6ibanata bulgariq, nikav 6engen!
ц-ц..

2011.10.08 | 14:15

3
това е Абсурдистан,това нашето не е държава,за убийци на хора се дават условни присъди,деца умират от други деца,а те взели да съдят до живот един психоболен,отвратен от живота тук..
007

2011.09.21 | 00:06

2
По добре да си продаваш дрога и да трепеш и ако те хванат поне знаеш че ще минеш метър.Леле каква държава сме!Имиграция е спасението.
AJ4A

2011.09.21 | 00:04

1
Хей, Иванов, това партизанското ти име ли е или е псевдонима ти под който работиш за болшевишките служби? Кой си ти, че ще казваш каква да е държавата и кой да стои в нея, както и кой да я напуска!?!? Щом намираш за нормално руското пиянде М. Ставийски и тем подобни убийци да бъдат осъждани условно, а един изперкал от "хубавия" живот българин да бъде осъден доживот, без да е убил когото и да е, значи не заслужаваш нищо хубаво да чуеш по свой адрес. Българският съд е за разпускане! Българските магистрати нарушават и неспазват законите и се гаврят с народа и правосъдието. Затова има над 700 висящи дела в международни съдилища срещу България. Крайно време е някой да сложи ред и да наложи закона и в съдебната ни система. Крайно време е съдиите да почнат да отговарят пред закона за беззаконията си! Крайно време е представителите на съдебната власт да бъдат изгонвани от нея, без право на пари на куп при напускане на системата и да бъдат осъдени да възстановят на държавата щетите, които са причинили следствие на това, че заради техните действия или бездействие България е била осъдена и името на България е било опетнено. Крайно време е и такива като теб да спрат да се ежат много, защото ако има някой, чието място не е в България, то е точно този, който защитава анти-български и анти-народна клики.

Добави коментар

Водещи новини