Бавят заседанието за убийството на Яна Кръстева

  • 09 юли 2014 16:19

  • 1836
  • 1
Бавят заседанието за убийството на Яна Кръстева
©

Поредното заседание по делото за смъртта на 28-годишната Яна Кръстева съвпадна с третата годишнина от жестокото убийство на младата жена в столичната Борисова градина. Единствен подсъдим в процеса е Николай Русинов-Чеци.

Заседанието обаче беше отложено за 15-и септември заради забавена ДНК експертиза, съобщава БНР.

Преди това съдът изслуша учени от Националната астрономическа обсерватория, на които беше възложено да уточнят кога е настъпило утрото във фаталния за Яна Кръстева 9-и юли 2011-а година. Експертизата трябваше да провери показанията на Русинов, че развиделяването е било около 5 часа сутринта, когато той си тръгнал към вкъщи, оставяйки Яна жива.

Според приета по делото съдебно-медицинска експертиза смъртта на Яна Кръстева е настъпила около 3 часа през нощта, тоест когато Русинов си е тръгнал, тя вече е била мъртва.

Последвайте канала на

1836 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.07.10 | 02:11

1
Това,което най-много ме потресе,че след изнасилвато и убийството ѝ,наричаше жертвата си “курва,клошарка“ и ред други епитети,такава гнус!Но почти всеки извършител на престъпление обижда жертвата си,опитвайки се да омаловажи престъплението което е извършил,за сметка на жертвата.

Добави коментар

Водещи новини