СГС гледа дело срещу Александър Томов за злоупотреби в "Кремиковци" (снимки)

  • 12 юни 2014 14:05

  • 2366
  • 2
СГС гледа дело срещу Александър Томов за злоупотреби в "Кремиковци" (снимки)
© Булфото

Софийски градски съд заседава за втори път по подновеното дело срещу Александър Томов, Александър Гарибов, Иван Иванов и Божко Бонев. Четиримата са подсъдими за длъжностно присвояване на средства в особено големи размери от "Кремиковци".

Вчера бяха разпитани няколко свидетели, сред които Васил Божков, Димитър Пенев и Емил КостадиновЕмил Костадинов Емил Любчов Костадинов е български футболист, нападател. Роден е на 12 август 1967 г. в София. Висок е.

През януари 2011 година СГС постанови, че Александър Томов и Иван Иванов трябва да лежат в затвора по 9 години. Подсъдимите Александър Гарибов и Божко Бонев бяха оправдани.

През октомври миналата година Софийският апелативен съд отмени изцяло присъдата на Софийския градски съд срещу Александър Томов, Александър Гарибов, Иван Иванов и Божко Бонев и върна делото за ново разглеждане от друг състав на същия съд. Мотивите им бяха за за това магистратите сочат, че в мотивите на градските съдии се съдържат коренно противоположни правни съждения за едни и същи обстоятелства, които касаят цялостния извод за виновност и невиновност по случая.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2366 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ANONIMEN

2014.06.14 | 22:34

2
ТЕ САМО ГЛЕДАТ НО НИЩО НЕ ДОВЕЖДАТ ДОКРАЙ И ТОЯ КАТО ЦВЕТАНОВ ЩЕ ГО ПОТУЛЯТ И ТОЛКОЗ

2014.06.14 | 22:34

1
Dokajete se kato Nezavisim organ, pokazete na Bulgarskia narod, 4e imame Pravosudie !!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини