Убиецът на Присиян не иска да излиза от ареста

  • 14 септември 2011 06:16

  • 2252
  • 2
Убиецът на Присиян не иска да излиза от ареста
©

Христо Сечински-Кобрата, който закла и подпали 11-годишния Присиян от Шумен, не иска да излиза от ареста.

21-годишният младеж, който е обвинен за жестокото убийство, е отказал да обжалва задържането си пред Апелативния съд във Варна.

“Правят се експертизи и с оглед бързото събиране на доказателства не обжалвахме”, каза Красимира Донева.

Зад решетките Христо прекарвал времето си предимно в сън. Успивали го лекарства, които и преди е приемал за шизофрения. На свиждане в килията са ходили баба му и майка му, научи “Труд”.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2252 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Damarus

2011.09.15 | 23:24

2
Бил щастлив да остане зад решетки те, а? Що не вкарате и двама манафи там,и те да му се порадват? Пък и е много поспалив,що не вземат да отворят лагерите в Белене за такива като него,тъкмо като почука камани ще си изразходва енергията.Урода му гаден.На всичкото отгоре ще го изкарат ненормален,ще го въдворят в психиатрично отделение,а там понеже си пие хапчетата и понеже гадната ни държава няма пари да го гледа,ще го пуснат за добро поведение,и понеже не представлява заплаха за обществото.Що не вземе да си среже "случайно" вените някоя вечер? Поне ще ни отърве от гадното си присъствие.
Rebel

2011.09.14 | 18:47

1
Напълно съгласен съм със лагерите в белене та даже за такива изверги като него трябва и урановите мини да отворят,а не по цял ден шибаните изроди да си се излежават във затвора трябва им робски труд на тия говеда да трошат камани във някоя кариера и да копат в урановите мини.

Добави коментар

Водещи новини