Софийски градски съд ще гледа делото срещу Цветан Цветанов

15 май 2014 08:17

Софийски градски съд ще гледа делото срещу Цветан Цветанов
©
949 1

Софийски градски съд ще гледа делото срещу Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Бившият министър на вътрешните работи е обвинен по чл. 288, пр.2, вр. чл. 26, ал.1 от Наказателния кодекс заради това, че е отказал да разпише прилагането на специални разузнавателни средства по отношение на бившия шеф на РЗБОП Велико Търново Орлин Тодоров.

Предишното заседание беше отложено, заради неявяването на Орлин Тодоров пред съда, като посочените от адвоката му причини за това, бяха повреда на автомобила на Тодоров в района около Севлиево. Сутрешното заседание по делото преди два дни беше отложено за 13:30 часа, за да може Орлин Тодоров, да се яви пред съда, но от справка изискана от съда от РУП- Габрово става ясно, че след като е извикана пътна помощ и повредата на автомобила е отстранена - Тодоров, отново не се явява на делото. Очаква се този път той да се яви пред съда и да бъде разпитан.

Според адвокатите на Цветанов, делото е към приключване. Делото срещу бившия вътрешен министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ще се гледа от 32 състав на СГС от 13:30 часа.

Нора Виткова
949 1

Коментари 1

Добави коментар
Мао

2014.05.16 | 15:26

1
Не само той, но и всички от ГЕРБ трябва да бъдат съдени, че умориха хората от глад и психически тормоз. Такъв геноцит над българите не имало от векове, да се палят и да горят като факли на площада от отчаяние.

Добави коментар

Водещи новини