8 години затвор за мъж, блудствал с дете в гробище

  • 02 април 2014 14:20

  • 1903
  • 1
8 години затвор за мъж, блудствал с дете в гробище
© Булфото

39-годишен българин с гръцки произход получи от Пернишкия окръжен съд 8-годишна ефективна присъда за опит за блудство с малолетна, пише struma.bg.

Престъплението е извършено на 29 октомври миналата година в района на стария гробищен парк на пернишкия квартал „Църква”. Василис Панайотис пресрещнал 12-годишно момиче и опитал да се гаври с него. Той не само отправил заплахи за живота на детето, но приложил и сила. Случайно жители на квартала се озовали наблизо, които предотвратили изнасилването.

Процесът в Пернишкия окръжен съд бе при закрити врати заради възрастта на жертвата и в условията на съкратено съдебно следствие. Деянието е извършено в условията на опасен рецидив. Панайотис вече е бил осъждан за тежко умишлено престъпление, има и две присъди за умишлени престъпления от общ характер.

През 2008 година той изнасили жена в Перник. Престъпникът издърпал жертвата в храстите и заплашвайки я, се гаврил с нея. Година по-рано той направил опит за изнасилване, последван от заплаха с нож и грабеж на друга жена.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1903 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Не е важно

2014.04.09 | 20:17

1
След толкова много гаври и деяния и кой знае още колко неофициални жертви е имал,не разбирам що просто не го "приспите" и да се приключва.Нека вече да се въведе смъртната присъда друга алтернатива няма за такива изверги!

Добави коментар

Водещи новини