Емил Димитров: В тефтерчето на Златанов съм основен герой (видео)

  • 31 март 2014 10:29

  • 4090
  • 3
Емил Димитров: В тефтерчето на Златанов съм основен герой (видео)
© Булфото

Започна делото срещу бившия председател на Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси /КПУКИ/  Филип Златанов.

Той е обвинен, че от 21 септември 2012 г. до 9 юли 2013 г. не е изпълнил и е нарушил служебните си задължения, с цел да набави за други лица облага или да причини вреда. Прокуратурата твърди, че от това е последвало разколебаване на доверието на обществото в дейността на Комисията и резултатите от нейната работа като независим орган, установяващ конфликти на интереси  на лица, заемащи публични длъжности, както и накърняване на авторитета на КПУКИ.

Процесът ще се гледа по съкратена процедура, защото Златанов се отказва от разпита на всички свидетели. В съдебната зала са Димана Ранкова - бивш финансов съветник на президента Росен Плевнелиев, и бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров.

В тефтерчето на Филип Златанов съм основен герой. Това беше един от начините за вътрешна саморазправа с неудобните в управлението, коментира пред журналисти Димитров.

Никога досега не съм си говорил със Златанов. Решението на Комисията, че съм в конфликт на интереси, излезе миналата година, седмица след като напуснах ГЕРБ, сега го обжалвам, добави той.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4090 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Важно!

2014.03.31 | 15:50

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените!!! На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!
от

2014.04.01 | 16:23

3
само на елените ли?всички собственици по морето са ужасни

2014.04.01 | 16:23

2
Емо ФАСА, всички му знаят бакиите и той за всичко е готов да "докладва", само да не го бастисват !

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини