Дупничани се събраха на протест срещу освобождаването на Карастоянови

  • 21 март 2014 08:23

  • 2744
  • 2
Дупничани се събраха на протест срещу освобождаването на Карастоянови
©

Познати на Николай Радев – Отвертката и членове на неговото семейство се събраха в центъра на Дупница в знак на протест срещу освобождаването на тримата членове от фамилията Карастоянови. Те искат незабавно връщане на Карастоянови в ареста.

Лелята на Николай заяви, че каквото и да е направил Николай това не е бил начинът, по който да се решават проблемите.

Ако толкова много е притеснявал това момиче, защо тя постоянно го следваше навсякъде. Сега какъв сън има тя като легне, един път убиват човек заради нея и втори път опетнява името на цялото семейство, отбеляза лелята на Николай Радев.

Негов братовчед заяви, че на Николай не му се е налагало да преследва момичета, а е било точно обратното. Много хора не смеят да кажат своето мнение именно заради роднините на Владимира, заяви момчето.

Как може хора, които са извършени убийство, да бъдат освободени. Това не е първото провинение на хора от семейство Карастоянови, посоки братовчедът на Николай Радев.

Протестиращите настояха държавата да си свърши работата и те да бъдат върнати обратно в затвора.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2744 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.08.04 | 18:27

2
И какво е основанието да бъдат в затвора. Не е приключило следствието, няма обв. акт, нито е образувано съдебно дело. Къде ги сърби роднините на тази Отверка.

2014.08.04 | 18:26

1
Е, няма начин, ще започнат сега всякакви мутри да се мешат в работата. Няма отърване от тая измет, затова от България се изнася по цял град всяка година.

Добави коментар

Водещи новини