Миска и бившето й гадже се скараха в съда за пари

  • 07 март 2014 09:08

  • 1543
  • 0
Миска и бившето й гадже се скараха в съда за пари
©

Миска и бившето й гадже влязоха в спор кой на кого е дал пари, за да лъжесвидетелства по дело за катастрофа, при която имало загинал. Това стана вчера пред съда в Хасково, където първата по красота на града Джулия Трендафилова беше разпитана за инцидент през 2012 година, информира „Монитор“.

Тогава Джулия и 16-годишната й приятелка се возели в джип „Мазда“, който според разследващите бил каран от гаджето на Джулия – Алекс. На един от завоите в града обаче колата излязла от пътя и се забила в дърво, при което на място загинал 19-годишният Антон Колев.

„Алекс ми предложи 5000 евро, за да си променя показанията и да кажа, че Антон е шофирал джипа“, каза вчера пред съда Джулия. Не на това мнение обаче беше Алекс, който категорично заяви, че самата миска му поискала тази сума, за да признае, че тя е управлявала автомобила. Макар и да отрича, че е карал колата, Алекс, отказа да разкаже кой според него е бил зад волана.

В подкрепа на версията, че именно той е управлявал джипа, бяха и показанията на четвъртия участник в катастрофата Даниела Вълчева. Тя разказа, че в злополучната нощ са били в парка Ямача. Оттам се отправили да заредят гориво, но преди това се отбили в магазин, за да купят бира. Джулия се качила зад волана, но Алекс поискал да се сменят и продължил той да кара. Процесът ще продължи с разпит на още 10 свидетели и вещо лице.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1543 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини