Цветан Цветанов остава зам.-шеф на ГЕРБ (обновена)

  • 16 февруари 2014 08:00

  • 8619
  • 41
Цветан Цветанов остава зам.-шеф на ГЕРБ (обновена)
©

Почти сигурно е, че Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ще запази днес зам.-шефското си място в ГЕРБ на конгреса на партията. За останалите две зам.-председателски места ще се избира между Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23, Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска и Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник, който е сочен и за водач на евролистата на ГЕРБ, пише "Труд".

Досега само Цветанов бе заместник на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Но след днешния форум монополът на втория в партията върху структурите ще бъде разбит. Според запознати на практика това означава "издърпване на килимчето под краката му". Тъй като Борисов не може да си позволи да го игнорира, защото Цветанов отлично познава партийната организация, ще му бъдат оставени чисто организационни функции, както и да нахъсва функционерите до евроизборите.

Според друга партийна клюка Цветанов може да оглави евролистата на партията, за да се подсигури с имунитет за 5 г. Има вариант Димитър Главчев, водещ икономист в ПГ на ГЕРБ, да влезе в Изпълнителното бюро на партията. Същото се говори и за Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета, който в момента е депутат. В ръководството има шанс да влезе и Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:. А членството си сред шефовете ще запази Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на.

В партията се говори още, че готвената за нов зам.-председател Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска категорично не иска, защото не се занимава с партийно строителство. По тази причина тя ще остане редови член на ръководството въпреки доверието и авторитета, който има в ГЕРБ.

Нарочената за фаворитка на Борисов - Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, настоящ депутат и бивш министър на регионалното развитие, е по-вероятно да не бъде посочена от лидера за член на Изпълнителната комисия. Причината - тя дори не е член на ГЕРБ. Зевзеци обаче се шегуват, че нищо чудно днес лидерът с едната ръка да връчи партийната книжка, а с другата да я придърпа в ръководството.

Подобен акт няма да е прецедент у нас. Навремето Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27 стана говорител на СДС, без да е член на синята формация. Същото се случи и с юриста Антон Станков, който без да е член на НДСВ, влезе в ръководството на жълтата партия.

Всъщност няма никакво значение кой ще стане част от ръководството на ГЕРБ, защото това са кухи позиции.

Доказателство е фактът, че примерно в Контролната комисия като членове все още фигурират Стоян Мавродиев (шеф на финансовия надзор) и Николай Коцев от Враца, който уж по своя воля напусна парламента и бе детрониран като областен лидер на ГЕРБ. В Изпълнителната комисия и до ден-днешен като шефове са вписани Павел Димитров от Варна, който се отцепи от ГЕРБ и е един от създателите на БАСТА.

Очаква се напусналият преди 2 дни депутат от ГЕРБ Владислав Горанов да не присъства на събранието на партията днес. Според запознати това ще е знак и за замразяване на членството му.

Според в. Стандарт бившият вътрешен министър няма да бъде нито началник на предизборния щаб, нито ще има достъп до партийните пари.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
8619 41

Свързани новини

Коментари 41

Добави коментар
пенчо

2015.05.28 | 18:52

41
Герб са едно стадо което чака своя овен да го води!!! Това което доказаха е, че са тоталитарна лидерска партия, зависима от решенията на един човек със съмнителна психическа стабилност!!! А това е изключително опасна зависимост.
кукулкан

2014.02.17 | 15:24

14
А ти какво чакаш мислителю?
СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ

2015.05.28 | 18:52

40
Ако го изгони зле...ако го задържи пак зле! Избирай вожде, га ядохте кифтета и двамата, напреки, не ривахте, сега чешате кратуни и ривете! Чешайте...хак да ви е!!!
СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ

2015.05.28 | 18:51

39
НИКАКВО МАХАНЕ НА ЦВЕТАНОВ! БЕЗ НЕГО МОЖЕТЕ ДА ИЗЛЪЖЕТЕ ОЩЕ НЯКОЙ ГЛУПАК, ЧЕ СТЕ СЕ ОКАЗАЛИ ОТ ПОРОЧНИТЕ ПРАКТИКИ!
Анелия

2015.05.28 | 18:51

38
Да му е честито на Цецо! Докато е на ръководен пост в ГЕРБ, редиците на партията ще оредяват все повече и повече...И, което е по-важно, и гласоподавателите ще се топят. А спокойствието на Буда, Цецо да не го накисне, в случай, че бъде отстранен от ръководството, ще е краткотрайно и измамно.
ЗАЗА

2014.02.17 | 19:02

37
ХИТРАТА ЛИСИЦА МЕСТАН И ГЪЗОМИИНИКА СЕРГЕЙ ЗНАЯТ, ЧЕ ЦВЕТАНОВ Е ТЯГАТА НА ГЕРБ-ЗА ТОВА СТРЕЛЯТ ПО-НЕГО

2014.02.17 | 19:02

36
как издържа тоя Цветанов незнам

2014.02.17 | 19:02

35
Точно така,няма да им правите кефа на гадовете,точно това целят -да го елиминират.Не го допускайте!
BB

2014.02.17 | 19:02

34
За червеите тролове почивен ден няма!
Мечо Пух

2014.02.17 | 19:01

33
Няма почивен ден за национално предателство.
aloo BSP i ATAKA izmikqri

2014.02.17 | 19:01

32
Гледам,няма почивен ден за червените помяри от БСП и АТАКА да плюят!! Едно съм разбрал,ЩОМ БСП И АТАКА С ДПС РЕВАТ И ИНТРИГАНСТВАТ С КОМПРОМАТИ С/У ДАДЕНА ЛИЧНОСТ,ЗНАЧИ ЧОВЕКА СИ ГО БИВА!!

2014.02.17 | 19:00

31
КОМУНИСТИЧЕСКАТА АГИТАЦИЯ СЕ ПРОВАЛИ.

Добави коментар

Водещи новини