Обвиниха Димитър Борисов за побоя над щерката на Фатик

  • 13 февруари 2014 09:21

  • 2227
  • 1
Обвиниха Димитър Борисов за побоя над щерката на Фатик
©

Софийската районна прокуратура ще решава дали да изпрати на съд, или да освободи от наказателна отговорност срещу глоба бившия собственик на ЦСКА и съдружник в сметосъбиращата фирма "Титан" Димитър Борисов-Гърнето, пише в. "Преса".

Той е обвинен, че е нанесъл лека телесна повреда по хулигански подбуди на 16-годишната щерка на Фатик Адриана Тюркмен. Припомняме ви, че инцидентът стана в нощта срещу 27 август 2013 г. в столичния бар "Пи ЕМ". На излизане от тоалетната Адриана била ударена от Борисов, който бил видимо пиян. Полицейското разследване приключи и вчера следобед момичето и адвокатът й Константин Симеонов бяха извикани в Първо РПУ, за да им бъдат предявени материалите по делото. Тези дни Борисов също трябва да се яви в районното, за да се запознае с уликите, събрани срещу него.

В хода на разследването той е бил разпитан два пъти. Пред полицай, шефът на "Титан" развил тезата, че видял някакви момичета да се друсат в предверието на тоалетната. Той им направил забележка, те му отвърнали с обидни думи. Борисов се ядосал и треснал вратата. Така евентуално можело да е ударил девойката. Версията му обаче се оборва както от показанията на свидетелите по делото, така и от записите на охранителните камери, които са приложени като доказателства по случая. От представената към разследването психиатрична експертиза става ясно, че при инцидента Борисов е бил в състояние "от леко до средно алкохолно опиянение".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2227 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.03.27 | 15:34

1
Перник in da house, muthafokaaaz !!

Добави коментар

Водещи новини