30 години зад решетките за убиеца Цанко

  • 06 декември 2013 16:48

  • 1685
  • 0
30 години зад решетките за убиеца Цанко
©

30 години ще лежи в затвора Цанко Лазаров. Окръжният съд в Пловдив го призна за виновен в убийството на Василка Милева.

39-годишният мъж работил в градския транспорт на Пловдив. Той се запознал с жертвата си в салон за масажи, където тя предлагала не само масажни, а и сексуални услуги. Лазаров започнал често да посещава Милева, с която го свързали и секс отношения. Той на няколко пъти и давал на заем суми от по 1400 и 2500 лева, които тя все обещавала да му върне, но не го правила. Във фаталния 19 юни 2012 година Лазарови Милева тръгнали с автомобила на Василка за Смолян, тя шофирала.Лазаров се возел на предната дясна седалка и насочвал Милева.

Около 15.00 часа Милева и Лазаров стигнали до местността "Свети Илия", където спрели да пият вода до горска чешма. Лазаров налял вода в бутилка и я подал на масажистката.

Докато минавал зад автомобила, той извадил от джоба си нож. През прозореца нанесъл удар с ножа в областта на корема на Василка Милева, от лявата й страна, под ребрата. През това време Милева била в седнало положение на предната лява седалка в автомобила и пиела вода от бутилката, която й дал Лазаров. От удара цялото острие на ножа влязло в корема на Василка. Тя се свила напред и паднала към предната дясна седалка на автомобила, не издала никакъв звук. След това Лазаров я хванал с лявата си ръка за косата, а в дясната държал ножа, а Милева му казала в този момент, че го обича. Той започнал да я дърпа за косата към предната дясна врата и по този начин я изкарал от автомобила. Пострадалата лежала на земята, в дясно от автомобила, до отворената врата, свита напред, странично полегнала на земята, на дясната си страна. Докато Лазаров изкарвал Милева от колата, дърпайки я за косата, той и нанесъл още един удар с ножа. От устата й течала кръв.

Лазаров продължил да я дърпа за косата и така я придвижил до ръба на стръмния скат с низходящ наклон, намиращ се в дясно от пътя, между намиращите се там две черешови дървета. Скатът бил много стръмен, обрасъл с треви и дървета. Лазаров бутнал Милева надолу по ската, но и той се свлякъл с нея надолу. Докато се свличала надолу по ската, Милева била свита напред, с ръце пред тялото. Тя се спряла до едно дърво, за клона на което се хванала с дясната си ръка. Тялото й било изпънато с краката надолу, била легнала по корем, от устата й текла кръв.Цанко Лазаров през цялото време държал ножа в дясната си ръка. Той нанесъл още един удар с ножа в областта на дясната страна на врата на пострадалата и тогава главата и паднала надолу и останала опусната така. Лазаров нанесъл още два удара с ножа си в областта на дясната лопатка на Василка Милева.

След като престанал да нанася удари с ножа, Цанко Лазаров се изкачил по ската до отбивката на пътя, където се намирал автомобила на Милева. Той запалил двигателя, обърнал посоката на движение и потеглил. По пътя той изхвърлял в движение вещите на Василка Милева - портфейл, лична карта, дрехи, винтил за зареждане на автомобила с газ и други. Лазаров се движил в посока село Баните и когато преминавал по моста над реката изхвърлил във водите на реката ножа, с който убил Милева. Сигнал за изчезването и на 20 юни миналата година подал приятелят на Милева, така убиецът бил заловен. Извергът сам посочил лобното място на жертвата си. Той е извършил зверството малко, след като е изтърпял 20 години затвор за убийството на годеницата си, която била бременна.

Последвайте канала на

1685 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини