Мадам Станка остава зад решетките

  • 22 ноември 2013 16:56

  • 4024
  • 0
Мадам Станка остава зад решетките
© Булфото

Обвинената в сводничество Станка Бодурова остава в ареста. Това постанови Бургаският районен съд. Пред магистратите мадам Станка поиска да я пуснат да се прибере вкъщи, тъй като имала високо кръвно и дъщеря шизофреничка. Според съдия Моника Яханаджиян срещу Бодурова има достатъчно събрани доказателства, от които може да се направи обосновано предположение, че тя е извършила престъпленията, за които е обвинена, освен това има реална опасност тя да се укрие, пише "Флагман".

Мадам Станка бе задържана на 20 ноември. Днес в съдебна зала тя поиска да й бъде наложена мярка "домашен арест", за да се грижи за дъщеря си, която страда от тежкото психическо заболяване. Наред с това 59-годишната Бодурова имала проблеми с високото кръвно и пиела хапчета, а продължителен престой в ареста със сигурност щял да повлияе и на без това разклатеното й здравословно състояние, обясни адвокат Василева, която е служебен защитник мадам Станка.

Станка Бодурова е родена в село Зидарово, разведена е и от години поне по документи има изряден бизнес - малко кафе в комплекса. Според прокуратурата обаче Станка Бодурова е използвала мястото, за да предлага момичетата си на потенциални клиенти. Установява се каква е и съпричасността на сина й в този бизнес. Днес младежът бе в съдебна зала, за да види каква мярка ще бъде наложена на майка му.

Последвайте канала на

4024 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини