Оставиха в ареста убиеца от село Рогош

  • 15 ноември 2013 16:40

  • 3577
  • 0
Оставиха в ареста убиеца от село Рогош
© булфото

Пловдивският окръжен съд постанови най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" на Янко Стефанов Добрев от Стряма, който уби 69-годишния Пенчо Видолов. Тогава Стефанов опита да убие и собствената си съпруга в село Рогош, информира Plovdiv24.bg, цитиран от Булфото.

Добрев отишъл разярен в дома на Видолов в село Рогош, където преди време се пренесла да живее на семейни начала съпругата му заедно със сина на Видолов. Ревнивият ром вдигнал скандал, настоявайки жена му да се прибере у дома, но тя отказала. Добрев извадил нож и го забил в рамото на жена си, а възрастният човек скочил да я защитава. Добрев нанесъл няколко удара с нож в областта на корема и гърдите и пенсионерът се строполил мъртъв.

Обвинението поиска тази мярка, тъй като Янко се е укривал няколко дни след престъплението, има престъпно минало и има реална опасност отново да се укрие от закона.

Служебният защитник на Добрев пък поиска мярка "задържане под домашен арест", тъй като обвиняемият има син на 16 години с психично заболяване, за който трябва да се грижи.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3577 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини