Глобиха варненец стрелял по нагли "Свидетели на Йехова"

  • 24 октомври 2013 19:08

  • 1550
  • 1
Глобиха варненец стрелял по нагли "Свидетели на Йехова"
©

150 лева е административното наказание, което наложи Районният съд във Варна за проявеното на дребно хулиганство от страна на И. Гоцев, съобщиха от пресслужбата на съда.

29-годишният варненец отнесе глобата, заради това, че произвел изстрел с газов пистолет на публично място – до жилищния си блок в квартал ”Чайка” в морската столица. Екшънът се разиграл около 11,30 часа на 23 октомври край входа на кооперацията. Гоцев тъкмо бил сдал нощно дежурство и се прибрал да си почива, когато две продължително позвънявания на входната му врата, го принудили да се надигне от леглото. Отваряйки вратата той бил сюрпризиран от двама емисари на „Свидетели на Йехова”. Изнервен от позвъняването, мъжът въобще не им дал възможност да започнат с лекцията си на религиозна тематика, а започнал да ги нарича „сектанти”, да отправя обидни думи към тях и да настоява да види документите им за самоличност. Гоцев не приел извиненията на йеховистите, а ги подгонил извън блока, като на открито произвел изстрел във въздуха с носен от него газов пистолет.

Последвайте канала на

Novini.bg
1550 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.06.10 | 16:32

1
Роберт, ти си, заблуден и скептичен безумец! Нямаш си и на представа какво проповядват Свидетелите на Йехова! За НАС ДАЖЕ ТЮТЮНОПУШЕНЕТО Е НАРКОМАНИЯ! СВИДЕТЕЛИТЕ НА ЙЕХОВА СА ИСТИНСКИ СЛУЖИТЕЛИ НА БОГА, ЗАЩОТО НЯМА ДРУГА ОРГАНИЗАЦИЯ, КОЯТО Е РЪКОВОДЕНА ОТ БОГА И В КОЯТО СЕ ОТРАЗЯВА ИМЕТО НА БОГА!

Добави коментар

Водещи новини