Кметът на Исперих отива на съд - опитал да гръмне горски стражар

  • 01 октомври 2013 08:51

  • 1934
  • 2
Кметът на Исперих отива на съд - опитал да гръмне горски стражар
©

Кметът на Исперих Бейсим Басри застава днес пред съда по обвинение в опит за убийство. Делото ще се гледа в Окръжен съд-Разград от 09:45 ч.

Според държавното обвинение на 23 февруари в местността Трънлив дол на територията на ловно стопанство „Воден" Бейсим Басри е опитал да убие с ловна карабина горския стражар Пеньо Астраджиев. Извършил е и второ престъпление, осуетявайки изпълнението на задълженията на трима горски надзиратели да заловят кмета бракониер.

Първоначално за двете престъпления бе арестуван шофьор в община Исперих, месец по-късно прокуратурата поправи грешката си и задържа Бейсим Басри. След две седмици в ареста той бе пуснат под домашен арест заради здравословни проблеми, по-късно бе освободен под парична гаранция от 3000 лв. и отново започна да изпълнява кметските си задължения.

Бейсим Басри е на 46 години, от листата на ДПС. Бил е двукратен републикански шампион по борба. Има висше образование специалност „Публична и териториална администрация". Бил е един мандат заместник-кмет на Исперих, също и председател на Общинския съвет. Орешарски на среща със зърнопроизводителите.

Последвайте канала на

Novini.bg
1934 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.10.03 | 15:29

2
растрел за рязаните карабини като този м...му циганска да е*а
Смърт за тоя депесарски изрод

2013.10.03 | 15:29

1
Смърт за тоя депесарски изрод Бейсим Басри - да бъде убит с камъни!!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини