Съдийката на Цветанов в любовна интрига

  • 30 септември 2013 06:44

  • 6794
  • 3
Съдийката на Цветанов в любовна интрига
© Булфото

Съдия Димитрина Ангелова, за която се говори, че е имала вземане - даване с адвокат Менко Менков, всъщност има щастливо семейство и малко момченце, пише "България Днес".

Преди дни името на съдийката бе спрягано с това на защитника на вътрешния ексминистър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Според клюката от Съдебната палата двамата с Менков имали сърдечни отношения. Запознати с интимността между тях твърдят, че старата любов можела да повлияе върху делото срещи Цветанов, което бе разпределено именно на съдия Ангелова, пише изданието.

На 10 ноември тя ще трябва да даде ход на процеса, по който Цветанов е обвинен за възпрепятстване на разследване срещу бившия директор на РЗБОП - Велико Търново, Орлин Тодоров.

Евентуалната близост между съдията и адвоката би повлияла на процеса, още повече че Ангелова може да не е останала с добри впечатления от Менков, коментираха наблюдатели на техните отношения. Все още не е ясно дали съдия Ангелова ще си направи отвод по делото. От Софийска градска прокуратура отказа да отговорят дали ще искат отвеждането на Ангелова, тъй като не коментирали подобни слухове.

Адвокат Менков определи слуховете като лъжа. По думите му той ще заведе дело срещу автора и вестника и те ще си понясат последствията.

Последвайте канала на

6794 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.10.02 | 04:37

3
В затвора!
mmm

2013.10.01 | 22:46

2
и това ако не е име за адвокат и далавераджия въобще: Менко Менков, какво да говорим...
Артилерист

2013.10.01 | 22:46

1
Бе тоо си е баш джамбазин !??!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини