Разградският окръжен съд остави в ареста баща и двамата му синове

  • 19 септември 2013 14:18

  • 1709
  • 0
Разградският окръжен съд остави в ареста баща и двамата му синове
©

Окръжният съд в Разград днес наложи постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" на Станьо Станев и синовете му - 20-годишния Иван и 29-годишния Димитър, от село Дряновец. Тримата са обвинени в убийството на 60-годишния Добрин Русев от същото село.

Трупът на мъжа бе намерен от съпругата му около 23.30 ч. в понеделник вечерта пред дома им. Делата срещу тримата мъже се гледаха поотделно, защото за всеки е образувано отделно досъдебно производство. Вината за престъплението пое 51-годишният баща, който каза, че той е нанесъл ударите по главата на починалия.

Пред съда мъжете разказаха, че 20 минути преди произшествието по-малкият син Иван се сблъскал с жертвата в центъра на Дряновец.

Русев направил забележка на младежа защо шофира на дълги светлини, при което го ударил по лицето с юмрук. Иван се оплакал на баща си, който бил пил, и тримата с Димитър отишли пред дома на Русев, където последвал скандалът.

Защитниците и на тримата поискаха по-леки мерки за неотклонение, но съдът не ги прие. Съдът счита още, че има опасност да се укрият, тъй като синовете работели в чужбина.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1709 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини