Владимира Янева си направи отвод от "Софийски имоти"

  • 09 август 2011 09:21

  • 2278
  • 3
Владимира Янева си направи отвод от "Софийски имоти"
© Интернет

Председателят на Софийския градски съд Владимира ЯневаВладимира Янева Владимира Янева Янева - Манолева е родена в град София. Средното си образование е завършила в си е направила отвод от делото "Софийски имоти", съобщава на сайта си Софийският градски съд .

Тя е съобщила решението си на страните по делото на закрито заседание на 21 юли - първият работен ден на съдия Янева след изтичането отпуска по болест.

След отвода на Янева движението на делото ще се докладва на зам.-председателя на СГС и шеф на административното отделение Николай Димов до разпределянето му на нов съдия-докладчик.

Два дни преди да обяви, че се оттегля от делото и докато е все още в болнични, тя присъства на тържеството по случай кръщенето на дъщерята на вицепремиера и вътрешен министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

2278 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
mitkonice

2013.04.07 | 15:08

3
Това първо съдебно заседание ли е, че да е самоотвод. Не е. Просто след грандизония скандал и нейните думи "че не виждал нкакъв конфликт на интереси" и се наложи да се оттегли. Жалка работа - поредният ...... в системата, да се надяваме, че след Цеци ще я изринат.
неразбрал

2013.04.07 | 15:08

2
Та значи Цери им пречи да я изринат.И безимотните магистрати от ли той ги пази? Съдебната ни система прилича на акционерно дружество .Всичката пасмина работила там до 90г. трябва да се измете задължително.
mony

2012.07.29 | 17:32

1
..., а и кръщенето е по-важно, не може да се отлага за доразглеждане ...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини