Наемателят на оранжерията с марихуана в Пазарджишко остава в ареста

  • 04 септември 2013 09:27

  • 2009
  • 0
Наемателят на оранжерията с марихуана в Пазарджишко остава в ареста
© Булфото

Окръжен съд-Пазарджик потвърди определение на Районен съд-Пазарджик, с което е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ по отношение на обвиняемия Данаил Борисов от гр. Пазарджик.

Същият е привлечен като обвиняем за това, че като наемател на оранжерия край пазарджишкото село Мало Конаре, е отглеждал марихуана, както и че освен насажденията е имал и всички необходими технически съоръжения - машини за рязане, изсушаване.

Окръжен съд-Пазарджик е приел, че е налице реална опасност задържаният да извърши друго престъпление. Определението на Окръжен съд-Пазарджик е окончателно.

Оранжерията за производство на наркотични вещества бе разбита по време на акция на полицията в края на август. На застроена площ от над 5 декара бяха открити над 152 кг полусуха листна маса с марихуана. Оранжерията е била оборудвана със сушилня, система за напояване и камери за видеонаблюдение.

Наемателят на оранжерията Данаил Борисов е на 43 години и е от Пазарджик. Той е криминално проявен и е лежал в затвора. Той е наел оранжерията за 7 месеца, но е отглеждал насажденията през последните два месеца.

По данни на жители на село Мало Конаре, в съоръжението преди месеци са отглеждани краставици.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2009 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини