Бавят разпитите на Борисов, Найденов и Кокинов

  • 02 септември 2013 21:34

  • 1507
  • 4
Бавят разпитите на Борисов, Найденов и Кокинов
©

Разпитите за раздумката в дома на бившия премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г с бившия земеделски министър Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на и уволнения вече градски прокурор на София Николай Кокинов, се бавят, пише в. Труд.

Въпреки че бяха привикани да дадат обяснения през пролетта, когато скандалният запис на разговора им изтече в интернет, тримата трябва отново да дадат показания по образуваното дело за изтеклия аудиофайл. Държавното обвинение обаче все още не е насрочило дата за разпитите. Нещо повече - не било сигурно и дали въобще тримата ще бъдат викани за снемане на показания.

"Това зависи от преценката на наблюдаващия прокурор и от събраните по делото доказателства. Ако прокурорът прецени, че е необходимо, ще има такива разпити", заяви вчера пред "Труд" говорителят на Софийската районна прокуратура Петър Белчев. Веднага след като записите станаха публично известни, Кокинов подаде оставка като шеф на прокуратурата, а Висшият съдебен съвет го уволни дисциплинарно за уронване престижа на съдебната система.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1507 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Krum Usainski

2013.09.05 | 21:07

4
Падна боко кратуната затвор за цецо маймуната

2013.09.05 | 21:07

3
ПРИБЕРЕТЕ ВОЛЕН, ХЕМ ЩЕ СИ НАПИШЕТЕ АКТИВ, ЧЕ Е ПРЕДАТЕЛ, ХЕМ НИКОЙ НЯМА ДА СЕ СЪРДИ

2013.09.05 | 21:07

2
Кво ще ги разпитвате тия престъпници ! Пъхайте ги в пандиза и им конфискувайте парите и имуществото ! Всичко е крадено !

2013.09.03 | 13:54

1
ПО-ДОБРЕ НЕ ГИ ВИКАЙТЕ, АМИ НЕ ПРИГОТВЕТЕ ДА ВИКАТЕ СЪСЕЛА, ЧЕ Е СПЕШЕН. ВИЖДАТЕ КАКВО СТАВА ПРИ СИРИЯ, АМЕРИКАНЦИ, ФРАНЦУЗИ, АНГЛИЧАНИ. НАПРАВЕТЕ СИ СМЕТКА НАКЪДЕ ОТИВА СВЕТА.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини