Камен Ситнилски проговори: Невинен съм! Ще се защитавам до край!

  • 29 юли 2013 08:10

  • 4644
  • 4
Камен Ситнилски проговори: Невинен съм! Ще се защитавам до край!
©

"Винаги съм живял като гражданин скромно, а като служител на прокуратурата винаги съм гледал да си върша работата добре", така Камен Ситнилски отговори на въпроса дали е свързан с мафията в ефира на сутрешния блок на Нова телевизия "Здравей, България".

Ситнилски заяви още, че некролозите с неговата снимка са доста гнусна история. По думите му, всичко е замислено от някой, който иска да дестабилизира съдебната система чрез удрянето на един от членовете на ВСС. "Не знам кой е този, на който наистина преча. Дали е този или тези, определено има някой, който иска съдебната система да бъде разклатена и да няма самочувствие", заяви Камен Ситнилски.

Във връзка с обвиненията срещу него за избора на градски прокурор, той каза: "Фигурата на градски прокурор е много важна. Една от кандидатурите наистина беше на Руси Алексиев, другата кандидатура беше на Ваня Илиева и третата беше на колега от следствието. Никога пред никого не съм предявявал предпочитанията си към някой от тези тримата. Това, че познавам Руси Алексиев нищо не означава".

"Аз съм човек на фактите, привърженик съм на доказателствата", заяви Ситнилски относно СРС - тата с негово участие. "Има един разговор между двама прокурори с мен. Аз участвам само в един единствен разговор. В него казвам три пъти "да", "добре", "като ми свърши отпуската ще се видим", "дръжте се момчета" и с това се изчерпва разговорът", каза той.

Ситнилски обясни, че въпросното СРС е използвано срещу дело. То е било проведено от МВР и средата на април е изпратено до прокуратурата. "Най -  важното е как е излязло на пазара това СРС. Не знам точно кой е изтъргувал СРС - то. Прокуратурата да каже", каза Камен Ситнилски.

"Аз няма да си подам оставката. Ще се защитавам до край. Невинен съм", заяви категорично Ситнилски.

Камен Ситнилски опроверга твърденията, че има пет апартамента. По думите му, той живее в наследствен апартамент на съпругата си, има малко апартаментче в "Младост" и един в "Хаджи Димитър", за който е теглил заем. Ситнилски каза още, че има наследствена къща на село, както и две коли Опел "Корса" на 20 години и Фиат "Лупо" на 14 години.

Ситнилски отрече категорично да е уреждал децата си и жена си на държавни позиции.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4644 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.09.17 | 13:19

3
Гледахте ли Йотова по БНТ ?Браво, Илианче ! Умница !Начука им го на герберастите прости ! ОСТАВКА - среден пръст ! Избори - да , но за президент, защото този е мухльо и престъпно гербаджийско фекалче ! Избори за парламент през 2014 г. ? Да , но за европейски парламент ! Избори за наш парламент ? Ще видим, евентуално , може би ....! Нека сега правителството да си работи ! Умница,отсреща са гербаджийските кандидат затворници,дето лигите им текат за властта ! Бунациииииииии ,начело с ТИКВА !!!

2013.09.17 | 13:20

4
Любчо обърка се тук коментираме Ситнилски, ама на вас платените комунистически мекерета ви е толкова акъла, та не правите разлика.
лаик

2013.09.16 | 05:52

2
..."винаги съм гледал да си върша работата добре".. ..."определено има някой, който иска съдебната система да бъде разклатена и да няма самочувствие", заяви Камен Ситнилски." ..." винаги съм гледал да си върша работата добре" След това изказване на "гражданина-скромен", незабавно трябва да подадем ЖАЛБА пред Европейскя съд, срещу авторите на докладите за корупция в съдебната ни система и срастналата-се с нея, организирана престъпност!
тъпкача

2013.09.16 | 05:51

1
а,останали ли са честни прависти в тая държава ? аз мисля,че не,а пък този се мъчи да ни впечатли !я в затвора и край,и там всички твърдят,че са невинни!

Добави коментар

Водещи новини