Вкараха в затвора рецидивист, правил секс с 13-годишна

  • 29 юли 2013 06:33

  • 4332
  • 2
Вкараха в затвора рецидивист, правил секс с 13-годишна
© Снимка © Getty Images/Guliver

Две години затвор даде съдът в Гоце Делчев на 25-годишен мъж заради това, че правил секс с 13-годишно момиче, информира 24 часа.

Подсъдимият Атанас С., който многократно е осъждан за кражби, е признал вината си пред съда и делото е гледано по съкратената процедура, заради което той получил по-ниско наказание. В момента той е в затвора заради други по-стари присъди. Младият мъж ще трябва да плати и 8000 лв. на момичето за претърпените морални щети. В хода на разследването станало ясно, че М. М. и Атанас се познавали, защото той живеел на семейни начала с братовчедка на непълнолетната.

В с. Огняново няколко месеца двамата се срещали тайно от близките и роднините си. На 22 април м. г. те решили да избягат и да се оженят. Пренощували в отключен автомобил, изоставен извън селото. В тази кола осъществили полов акт. На следващата сутрин с автобус отишли до съседно село и отседнали в дома на близки на Атанас.

Там обаче избягалата девойка била открита от леля си, която подала жалба в полицията. При разпитите 13-годишната веднъж обяснила, че е осъществила половия акт доброволно, после пък че била заплашена. Подсъдимият пък бил категоричен, че двамата са правили секс по любов. Медицинската експертиза не установила насилствени действия.

Майката на малолетната внесла иск за 30 хил. лв. обезщетение. Съдът обаче призна само 8000 лв., защото след случката девойката не била забелязана да страда особено, дори месец по-късно заживяла с любимия си и двамата избягали в друг град.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4332 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
БАЙ ШИЛЕ

2014.08.28 | 16:54

2
СИГАНСКА МУ РАБОТА !!!
smirt na pedofilite

2013.09.09 | 17:59

1
na elektri4eskiq stol da se parje kopeleto

Добави коментар

Водещи новини