Тийнромео се опитал да заколи техните на Жулиета

  • 27 юли 2013 18:17

  • 3119
  • 5
Тийнромео се опитал да заколи техните на Жулиета
©

Невъзможна любов между млад турчин и малолетна българка от Карнобат, повлякла със себе си и опит за убийство, завърши със затвор за 16-годишния Илияз Рамадан. Кървавата драма, останала незабелязана за голяма част от обществото, се разиграла на 30 август 2012 година. Тогава десетокласникът се опитал да заколи бащата на гаджето си -13-годишната Александра от Професионалната гимназия по селско стопанство и лека промишленост, защото го нарекъл мангал, съобщава "Флагман". Бургаският апелативен съд се произнесе, като се смили над Илияз и намали наполовина присъдата му от 10 години затвор.

Двамата имали бурна любов от началото на март м.г. Фаталната девойка знаела, че въпросният батко живее в циганската „калайджийска" махала. Тя криела от родителите си своето запознанство, смятала, че няма да се задържи дълго с него. В края на март обаче майка й узнала за връзката. Двете се скарали. Както майката, така и бащата - 38-годишния Ангел Атанасов, не одобрявали познанството на дъщеря си с младежа. Смущавал ги не само външния му вид – татуировките, но и турския му етнически произход. Александра обаче продължила да се вижда с Илияз. Влюбеният десетокласник започнал да я убеждава, че единствения начин да останат заедно, е да намери пистолет със заглушител и да убие майка й и баща й поотделно, докато отиват или се връщат от работа. После споделил друг план, че е най- добре да ги убие заедно докато спят . В началото тя се възпротивила на решението му.

При една от срещите им Александра споделила с Илияз, че баща й го нарекъл „мангал". В 1,02 часа на 30 август миналата година Александра се обадила на Илияз от мобилния телефон на баща си и поискала да се срещнат. Той решил същата вечер да осъществи планираното по-рано убийство на родителите й. Илияз взел със себе си два чифта ръкавици - едните бели гумирани, който поставил на ръцете си, а другите мръсно бели на цвят с точки сложил в джоба на якето си. На гърба си привързал с ластик в кожен калъф нож, с обща дължина 50 см., с дължина на острието 35,50 см. и ширина 4,30 см., с дръжка, обвита в черно тиксо. Отделно от този нож прикрепил на кръста си още един такъв-със синьо-бяла дръжка с дължина на острието 11,5см. Облякъл черно яке и тъмно на цвят долнище на анцуг и черни кецове, а на главата си сложил черна шапка с козирка.

Около 03.20 ч. Илияз влязъл в жилището на приятелката си и започнал да описва различни варианти как ще убие родителите на свидетелката тази вечер. Казал, че тя трябва да пази майка си в края на леглото, а той да скочи и да отреже главата на баща й. Вторият вариант бил Александра да забие нож в сърцето на баща си и да приклекне, за да може в този момент той да отсече с един удар главата на майка й. Тя се противопоставила, но Илияз я заплашил като леко одраскал с ножа брат й, който бил в същата стая. Родителите й спели в съседната стая при отворена врата. Илияз отишъл в кухнята и донесъл още три ножа- един с черно оранжева дръжка с дължина на острието 10 см., нож с черна дръжка с дължина на острието 13 см и друг такъв с кафява дръжка и с дължина на острието 14 см. Наредил ги на едното легло.

Около 5 часа сутринта той взел ножа със синята дръжка с лявата ръка, а в дясната държал неговия голям нож и отишъл в спалнята на родителите. Не могъл да реализира намерението си, защото бащата усетил в съня си, че някой го гледа. Илияз го наръгал два пъти, но Ангел успял да го вземе от ръката му. В боричкането се намесила и майката, Илияз избягал, бил задържан няколко часа по-късно

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3119 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2015.02.08 | 19:14

5
За това са Гетата трябва да се изолират а не да се приобщават.
БУТАЧА

2015.02.08 | 19:14

4
Е НЯМА ТОЛКОВА ПРОСТ НАРОД-ГЛЕДАЙ ТЕ СЛАВИ И ЩТРАКАЙТЕ С ПРЪСТИ ПА ПОСЛЕ НЕКА ДА ВЕ Е*БЪТ И КОЛЯТ ТУРЦИ И ЦИГАНИ

2013.08.23 | 13:31

3
Каква история!Възбудих се.....
13

2013.08.23 | 13:30

2
Valeri Zaicev,trqbva kniga da izdadesh, napravo scenarii za film si napisal treta kategoria...

2013.07.30 | 17:56

1
Eeeee, Любчо - Lyubo Angelov - Боздуган ти се оля. Тя шизофренията ти е очевадна, но твоята е рядък вид Сидерастка шизофрения. Да ти се чуди човек на желанието да осираш всички новини - точно както Сидероглу го прави при всяко свое изказване. Да те приемат в ПП "тАшака" май не е задължително да си ГЪ3 и да си резняк, но явно много помага. Оня национален предател Сидероглу сигурно ви е раздал фесовете и ви олабва изотзад, щом не можеш да удържиш и се изхождаш във всяка тема!

Добави коментар

Водещи новини