Адвокатът на Златанов: Недупостимо е да има такива тефтерчета

  • 23 юли 2013 11:29

  • 3294
  • 6
Адвокатът на Златанов: Недупостимо е да има такива тефтерчета
©

Преди да започне делото на втора инстанция в Софийски апелативен съд за това дали да бъде отстранен от длъжност скандалния председател на Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси Филип Златанов адвокат Мария Вълканова, която го защитава, коментира като гражданин, че е недопустимо да има такива тефтерчета, но тя смята, че има и други, предаде репортер на novini.bg.

"Може би за това хората в този момент са по улиците", каза Вълканова. Тя не е видяла цялото тефтерче, а от прокуратурата са й предоставила само части от него. Говорила е с Филип Златонов и той й е казал, че това са драсканици и работни бележки.

Според нея, когато човек е сам със себе си не се цензурира и по този начин си обяснява изразите "удряне", "оправяне" и т.н.. Вълканова поясни, че тефтерчето е стояло на бюрото му и през последните месеци дори не е било отваряно от Залтанов, той дори не си е спомнял какво пише в него.

По думите й той не е можел да вземе еднолични решения, тъй като комисията не е едноличен орган. В комисията са членували депутат от БСП, депутат от ДПС, двама от ГЕРБ и един от "Атака". Всички нейни решения са били публикувани в интернет, каза още тя.

Филип Златанов няма да се яви в съда, уточни Вълканова.

Последвайте канала на

3294 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Боздуган

2014.11.25 | 07:59

6
Адвокатката иска да ни каже ,че освен престъпнк нейния клиент е и глупак ! Такива са и началниците му: Борисов,Цветанов,Фидосова ,Красимир Велчев !
ggg

2013.07.23 | 20:21

2
занимавайте се с тефтерчета ,докато теглят милирден заем с лихви на ваша сметка.когато дойде време да ги връщате няма да си спомняте за некви тефтерчета.

2014.11.25 | 07:58

5
Доколкото си спомянм пръв Дянков изтегли заем от 1 милиард евро миналата година. Та... кого по-точно искаше да критикуваш, че се обърках?
kolombo

2013.07.23 | 21:58

4
Кадровата политика на страната е лайно в целофан. Защо тарикатите си избират тъпи заместници- за да блестят на заседанията,събранията,банкетите и пр. След това шапка на тояга - света е техен . Да го д..ат трудещите се!

2013.07.23 | 20:21

3
Аз не мисля, че Златанов е имал възможност и е правил търговия с влияние. Но трябва да си ходи по единствената причина, че е глупаво да си драскаш такива неща в тефтерче.

2013.07.23 | 20:21

1
Физиономията му е много красноречива!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини