Ситнилски към прокурорите: Защитавайте се!

  • 22 юли 2013 11:36

  • 3099
  • 3
Ситнилски към прокурорите: Защитавайте се!
©

В писмо-обръщение до българските прокурори, прокурор Камен Ситнилски, член на Висшия съдебен съвет (ВСС), ги призовава да се защитят от “недостойната клеветническа кампания” срещу него, но и срещу всички прокурори.

Прокурор Ситнилски съобщава, че има необходимата воля и възможности сам да отстоява правата си и да се защити от упреците и твърди, че изнасянето на различни компрометиращи СРС-та в последно време се прави с цел да се внуши на обществото, че родните прокурори са слабохарактерни и податливи на манипулиране.

Изразете и отрицателното си професионално отношение и човешка тревога от зачестилите случаи на „излизане на пазара" на данни от CPC-та. Утре те може да са насочени тенденциозно срещу някои от вас, пише още Ситнилски.

Писмото на члена на ВСС завършва с твърдението, че винаги е работил честно и съобразно законите на страната и след прекараните в съдебната система 40 години в него остава чувство на гордост, че е бил прокурор.

Последвайте канала на

3099 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
A

2013.07.30 | 10:50

3
Тожа е най калната мафия.Мафията която пуска мафията и така до безкрай !

2013.07.23 | 07:28

1
ТОЯ ИЗЛЕЗЕ СВЕСТЕН! НЕ ДАВА ДА ГО ОКАЛЯТ ЧЕРВЕНИТЕ КЛЕВЕТНИЦИ!
DESERT EAGLE

2013.07.30 | 10:50

2
Щом си честен що ми цивриш.Това със СРС-тата не е клевета мой човек,това си е доказателство,че сте най-долната сган в съдебната система.Вие и всички корумпирани и страхливи пумияри дето сте там горе.Трябва да ви набият главите на кол пред съдебната палата,а на ония другите 240 пред парламента.

Добави коментар

Водещи новини