Жестоко убитата Севиля е била изнасилена (обновена)

  • 16 юли 2013 09:44

  • 3482
  • 2
Жестоко убитата Севиля е била изнасилена (обновена)
©

Столичният апелативен съд даде ход на делото за убийството на 19-годишната Севиля Райчева.

Подсъдими по делото са Янка Младенова и Антон Ангелов.

19-годишната Севиля беше убита от приятелите си - 15-годишната Янка и 17-годишният Антон в столичния квартал "Люлин" на 13 май 2011 г.

На 15 октомври 2012 г. Софийски градски съд постанови десет години затвор за Антон Ангелов, а Янка Младенова беше призната за невинна.

Започна разпитът на свидетеля Елеонора Георгиева. Тя е служител на Столичната дирекция на вътрешните работи и е получила нареждане от нейния секторен ръководител да издири най-близкото обкръжение, приятелския кръг, с който е общувала убитата. Така Георгиева стига до обвиняемата Янка.

Разпитът на непълнолетното момиче е проведен в присъствието на майката. Янка прави самопризнания и твърди, че заедно с Антон извършват убийството с цел кражба на накити.

В хода на разпита подсъдимата е разказала как е влязла в дома на Севиля, след което е пуснала вътре и Ангелов, който е осъществил полов акт със Севиля, с който тя не е била съгласна. Подсъдимата е наблюдавала акта, след което е наръгала 19-годишното момиче. Янка е взела картонената кутия със златни бижута и е излязла, а подсъдимият е останал в апартамента.

Служителката каза, че ясно си помня как Янка е обявила, че шест пъти е наръгала в коремната област Севиля. Като чу това, бащата на убитото момиче не успя да сдържи гнева си и излезе от залата, крещейки "убийци", предаде репортер на novini.bg.

Последвайте канала на

3482 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.01.05 | 19:13

2
И как може тоя 16 годешен боклук Янка да е невинна? Пуснете я, тя като стане на 26 години ще избие цял квартал вече, какво е за нея да изнасилват пред очите и някого, тя да наблюдава и след това да вземе ад го наръга 6 пъти- абсолютно невинна е!!!!!!!!!!!!!!!

2013.07.23 | 12:36

1
Няма какво да я съдят - карат я в Индия и я оставят в 21.00 край някое село, да разбере смисълът на думата "насилие".

Добави коментар

Водещи новини