Варненка олеква с 1000 лв. заради съседска война

  • 05 юли 2013 07:09

  • 1904
  • 2
Варненка олеква с 1000 лв. заради съседска война
©

Хиляда лева глоба отнесе варненка, за това, че е започнала междусъседска война.

Това реши районният съд в сряда.

Последната капка, която преляла чашата на търпението на комшиите, е случка от 7 февруари 2011 г. Тогава нервите на всички се опънали до краен предел и вече полицията трябвало да се намесва.

36-годишната Андонова, която е в крайно лоши отношения с всички във входа, излязла тихомълком от апартамента си и заляла вратата на съседка със старо олио от фритюрник. Потърпевшата предпочела да отговори на агресията с мълчание, надявайки се, че с това всичко ще приключи. Само че не познала, разказва в. "Новинар".

Пасивността й разгневила Андонова още повече. Когато жената излязла малко по-късно да си разходи кучето, агресорката я издебнала и се нахвърлила срещу нея с порой от обиди. Заплашвала жената и дъщеря й с всевъзможни сценарии от типа "знаеш ли какво ще ви се случи". Скандалът придобил чутовен размер и съседите не издържали. Домоуправителката заедно с още една жена излезли на площадката, за да спрат конфликта.

Само че не подозирали, че така само ще се окажат в центъра му. Набързо и те били повлечени във вихъра от псувни и заплахи.

Жените се стъписали и започнали да се чудят какво да направят. През това време Андонова, видно кипяща от енергия, не можела да си намери място - влизала в апартамента си, излизала, колкото да хвърли още някоя закана в лицата им, и пак се прибирала.

Макар отстрани да изглеждало комично - че се движи като механична играчка на пружина, жените не намерили това за забавно и подали сигнал в полицията.

С това осигурили на агресорката нови мишени за обидите й - униформените, които пристигнали на адреса. Андонова набързо ги подкарала и тях и им събрала очите в една точка. Отказала да си даде личната карта и продължила да се движи като на пружина – да влиза и излиза от апартамента.

В едно от поредните излизания, извела и детето си, разбутала съседите и ченгетата като кегли и излязла навън. В крайна сметка полицаите успели някак да я умирят и да сложат край на цирка.

36-годишната жена е с чисто съдебно минало. Тя бе призната за виновна за хулиганство, но съдът я освободи от наказателна отговорност, мина само с административното наказание. Освен глобата Андонова ще плати и разноските по делото.

Последвайте канала на

1904 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.07.08 | 12:32

2
По градове,села и паланки има такива конфликтни хора.Грешката на повечето е,въобразявайки се,че имат повече права от другите.Цяла махала води война за преместването на място,където събираха селските овце за паша,до самите къщи,лайна,пикоч,мухи,кърлежи.Успяха,но с конфликти,докато кмета реши въпроса.Каква беше изненадата ни,когато момче,започна да отглежда над 100 овце в двора си,а къщите ни са на няколко метра.ПОЛИЦИЯ,ЖАЛБИ и накрая ги премести,далеч от селото в свободни сгради.Сега вече държавата ни отказа и никой не гледа животни,макар по закон да имат право по 5бр.кози,овце.крави...,но НЕГЛЕДАТ.

2013.07.08 | 12:32

1
До днес не проумявам как една подобна жена,нова колежка след като ни научи рожденните дни започна конфликти с всички в отдела.ЗНАЕЛА КОЙ КОЯ ЗОДИЯ Е,какво значело еди какво си,защо сме я гледали,нарочно сме отваряли прозореца.Местеха я от стая в стая,добре,че излезе в майчинство.Но си беше кошмар.

Добави коментар

Водещи новини