Пуснаха палестинския лекар гръмнал съседа си в Бургас

  • 03 юли 2013 20:10

  • 4283
  • 10
Пуснаха палестинския лекар гръмнал съседа си в Бургас
©

Д-р Хамис Албелтажи, който бе задържан за денонощие за стрелба по съсед с газов пистолет, е пуснат от ареста преди изтичането на срока, научи "24 часа".

Медикът все още не е привлечен като обвиняем, прокуратурата ще направи това след като излязат резултатите от експертизите, каза говорителят на Бургаската районна прокуратура Георги Чинев.

Полицията прибра уролога след съседски скандал, при който той стрелял от упор в главата на 42-годишният Стефан Янчев. Инцидентът станал в жилищен блок на ул. "Гладстон" 2 в Бургас. Янчев разказа, че направил забележка на съседа си, след което той нахлул в мазето, ударил го, заплашил го, че ще го уби, допрял дулото до челото му и натиснал спусъка. Прегледът показал, че мъжът няма сериозни травми.

Стефан Янчев ще иска отнемане на лекарските права на Албелтажи и ще води срещу него и частно дело. Газовият пистолет на доктора е иззет и даден на експерти, които ще определят дали той не е преработен в боен.

Последвайте канала на

Novini.bg
4283 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
ot Burgas

2013.07.08 | 11:02

10
трябва да ви кажа, че стефчо е един много надут пуяк, супер глупав и супер заядлив алкохолик, който започва с бирите още от 7 сутринта. познавам го много добре и според мен, по голямата част от показанията му са пълна лъжа и измишльотина. не че защитавам лекаря, но съм сигурен, че е стрелял при самозащита, защото тоя глупак става изключително агресивен като се напие и се бърка там където не му е работа.

2013.07.04 | 22:37

9
1.СМЪРТ ЗА ТОЯ ЦИГАНИН ДЕТО ПОСЯГА НА БЪЛГАРИН.2НАЛИ С ГАЗОВ ПИСТОЛЕТ МОЖЕЛО ДА СЕ УБИВА.ЗАЩО ТОГАВА ТОЯ НЕ ГО СЪДЯТ ЗА ОПИТ ЗА УБИЙСТВО КАТО ОКТАЙ ЕНИМЕХМЕДОВ,ИЛИ НЕ ПУСНАТ ОКТАЙЧО А?МАЙ НАШИЯ СЪД МЕРИ С ДВОЕН АРШИН.ЗАТОВА СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ КОРУМПИРАНИ СЪДИИ.
n1

2013.07.04 | 20:48

8
много си прав,за едни може за други не,да го д...т корумпираните п....и
Войник

2013.07.04 | 20:48

7
Това за батките и че се отличават по ADIDAS е вярно защото и аз съм роден в Бургас и живея в Бургас вече 35 години. А за лекарите - във всички филми на ужасите които съм гледал, лекарите ги дават като най извратените убийци, извършващи окултни извратени зверски експерименти в мазетата под болниците, с живи пациенти вързани със шини за операционната маса без да ги упояват нарочно да ги боли, и им вадят органите най брутално и умират в агонизиращи болки. Не може толкова много различни филми, от различни режисьори да си приличат. Извода е че във филмите има доза истина... Обърнете внимание на това: "той нахлул в мазето, ударил го, заплашил го, че ще го убие, допрял дулото до челото му и натиснал спусъка." НАХЛУЛ В МАЗЕТО. Доближава се от сюжета от филмите за извратените лекари - в мазето. А там лекарите ги дават все в мазетата да разфасоват живи хора. Явно неговото е професионално изкривяване, ако разбирате на къде бия... Колко ли народ е разсфасовал в мазето под болницата в която тоя резак работи, и сега и в мазето под блока си... Затвор за такъв изверг.

2013.07.04 | 20:47

6
Къде е сега Волен да го накара да се извини?!Всички тарамбуки са доктори,незнайно как и са ни налазили яко.Какво чакат бургазлии?Да го хващат тоя боклук и в морето!Да си ходи в Африка!
TERMINATOR

2013.07.04 | 20:47

5
Марш в обратно в Анадола рязана бургио, марш обратно в дивия изток Палестина див арабин резак. Ей бургазлийте какво чакате, ия го изнамерете тоя и му хвърлете един лабут. Вижте само каква му е квадратна главата, те на резаците тиквите им са такива. Дали са му тука подслон и работа а той ще гърми хората. Бой на такива ислямисти, те от друго не разбират.
.

2013.07.04 | 14:55

4
Започна се пак ,да ни колят момичетата и да ни стрелят наред всякви рязани мангали ! Личи си и либералния подход на милицията , под мъдрото ръководство на партията дпс и лично волен .
BaiKur

2013.07.04 | 14:55

3
AKo ste selska batka ot Burgas s Adidas cukaite minusi q da wi widq kolko ste.

2013.07.04 | 03:45

2
лапай ч.у.р.к.а.т.а. животно....
BaiKur

2013.07.04 | 03:16

1
Dori Palestincite w Burgas stavat BATKI.Selski , Po-selski, Nai-Selski , Burgas

Добави коментар

Водещи новини