Повдигнаха обвинения на петима за разпространение на наркотици

  • 14 юни 2013 16:11

  • 2616
  • 1
Повдигнаха обвинения на петима за разпространение на наркотици
© Снимка © МВР

Специализираната прокуратура повдигна обвинения на петима участници в организирана престъпна група, създадена с цел разпространение на наркотични вещества, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Петимата са задържани при специализирана операция на ГДБОП под ръководството и надзора на Специализираната прокуратура.

Обвинения са повдигнати на Веселин Христов и Радмил Ранов, ръководители на групата, Волен Варков, Тодор Кисимов и Виктор Иванов, участници. Веселин Христов, известен с прякор Паяка, е обвинен през 2008 г. за участие в организирана престъпна група, ръководена от Христофорос Аманитидис - Таки.

В две складови помещения, ползвани от групата, са намерени и иззети големи количества наркотични вещества от различни видове – на практика цялата гама от наркотици. Открити са везни, опаковки за еднократни дози и други веществени доказателства.

С постановления на Специализираната прокуратура на всички участници в престъпната структура е наложено прокурорско задържане до 72 часа.

В Специализирания наказателен съд ще бъде внесено искане за налагане на постоянна мярка "Задържане под стража" на петимата.

Последвайте канала на

2616 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.06.17 | 21:51

1
Браво.Започна се.Хората пропищяха от тях.Стига са произвеждали само наркомани в БЪЛГАРИЯ и най нагло да демонстрират лукс.

Добави коментар

Водещи новини