Криминално проявен е убиецът на Минка от Панагюрище

  • 11 юни 2013 12:33

  • 1786
  • 1
Криминално проявен е убиецът на Минка от Панагюрище
©

В полицията, сигнал за изчезването на 61-годишната жена е подаден в събота. За последно Минка Влашка била видяна в петък вечерта, малко след като приключила работа в местен хранителен магазин, съобщи репортер на novini.bg.

Вчера преди обяд трупът на жената бил намерен в гараж на частен дом. На местопрестъплението е извършен оглед от разследващи полицаи, криминалисти, експерти и съдебен лекар. По първоначални данни по трупа са открити видими следи от насилие. Тялото е откарано за аутопсия в „Съдебна медицина”, Пазарджик, а за случая е уведомена Окръжната прокуратура в областния център.
Задържан обитателят на къщата, в която е открит трупът на жената- мъж на 28 години от Панагюрище. Разследващите установили, че в петък вечерта той нападнал прибиращата се от работа жена с цел да я ограби, като й нанесъл фатален удар с брадва по главата. След това пренесъл тялото на жертвата в гаража на къщата си и го прикрил със строителни материали и дървени отпадъци. Убиецът взел парите от дамската чанта на жертвата.

Криминално проявеният мъж е задържан за срок от 24 часа в РУП-Панагюрище. Днес му е повдигнато обвинение, а прокурор от Окръжна прокуратура е удължил срока на ареста му със 72 часа. Работата по документиране на извършеното криминално престъпление продължава.

Последвайте канала на

1786 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Бойка Борисова

2013.06.12 | 05:13

1
То в Пръднагюрище само такива гнусни същества има !

Добави коментар

Водещи новини