Прокуратурата настоява за ново дело срещу Йоско Костинбродския

  • 07 юни 2013 19:58

  • 4004
  • 3
Прокуратурата настоява за ново дело срещу Йоско Костинбродския
©

Финал или ново начало за делото срещу Йосиф Йосифов-Йоско? Решението ще вземе Върховният касационен съд, след като прокуратурата поиска процесът да започне отново, съобщи БТВ.

Първоначално Йосифов беше осъден на 8 години затвор, но Софийският апелативен съд намали наказанието на 6. 6 години затвор за два отнети и два осакатени човешки живота не са достатъчно тежко наказание. Това са мотивите на прокуратурата, за да поиска нов съдебен процес срещу каралия пиян и в насрещното Йосифов. В началото на процеса Йоско се явяваше в съдебната зала с мощна охрана и в инвалидна количка. А защитата му пледираше за условна присъда заради парализата му. 

Днес подсъдимият не се яви в съда, а адвокатът му поиска по-леко наказание. „Има определено подобрение в състоянието, но не е добре. В интерес на истината му предстоят доста операции и мисля, че ще си има последствия за цял живот”, заяви Христо Христов. ВКС ще трябва да реши дали ще има нов съдебен процес или окончателна присъда срещу Йоско заради катастрофата в „Бояна”.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4004 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
иван

2013.11.07 | 16:27

3
много сте зле тука колко години трябва да минат за разликата между двамата

2013.11.07 | 16:27

2
Koi gi pi6e tiq statii e dosta zle toq Iosko ne e onq Iosko toq deto napravi katastrofa e ot Sliven ne ot Kostinbrot ama v toq sait qvno nqma zna4enie

2013.11.07 | 16:27

1
Бахти невежите сте,Йоско Костинбродския е наркодилър и не е онзи Йоско с G-класата дето прегази хората на бул.България,тъпаци

Добави коментар

Водещи новини