Разпитът на защитен свидетел по "Килърите" продължава утре

  • 27 юли 2011 20:26

  • 762
  • 0
Разпитът на защитен свидетел по "Килърите" продължава утре
© Булфото

Първоначалните му показания бяха протоколирани и предоставени на страните, съобщава "Фокус".

Обвинението представи писмено около 20 въпроса, по които защитата направи своите възражения. След като съдът се произнесе по исканията на защитата и въпросите бяха уточнени около 17.00 ч. започна вторият разпит на свидетеля с тайна самоличност.

Около 19.00 ч. протоколите с неговите отговори бяха предоставени на страните, след което съдия Димчо Луков прекъсна заседанието до утре в 9.00 ч.

Тогава защитата ще може да представи своите въпроси към свидетеля, тъй като нито протоколите от разпитите, нито въпросите на прокуратурата бяха прочетени в залата за показанията на свидетеля може да се съди единствено от възраженията на защитата.

От малкото налична информация се разбира, че свидетелят с тайна самоличност е разказал за пребиваването на двама мъже в хижа „Вада” и отношенията им с обвиняемите Янко Попов и Райчо Стойнев.

Свидетелят е казал, че от Райчо Стойнев е чул, че двамата са издирвани. Освен това свидетелят е разказал, че се е търсил човек, който да направи лични карти за двамата мъже, които да „издържат” при излизане от страната.

Двамата мъже са отпътували от хижата заедно с Янко Попов и мъж със спортно телосложение.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
762 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини