Глобиха майка, шамаросала чуждо дете в училище

  • 20 май 2013 13:45

  • 1055
  • 0
Глобиха майка, шамаросала чуждо дете в училище
©

1000 лева глоба наложи Районният съд във Варна на майка, буйствала в едно от училищата в морската столица, информира Дарик.

Случката се разиграла на 13 март миналата година. Подсъдимата, заедно със своя племенница, отишла в посещаваното от дъщеря й основно училище, с намерението да се срещне с директора. Поводът бил инцидент, възникнал по-рано същия ден, при който съученик ударил дъщеря й. След като не открила директора, подсъдимата директно нахлула по време на час във физкултурния салон и пред целия клас ударила шамар и два ритника на четвъртокласника, който имал конфликт с детето й.

Въпреки че преподавателят успял да я изведе от помещението, 33-годишната жена не напуснала сградата, а се отправила към класната стая да търси обяснение от класната ръководителка.  В учебния кабинет подсъдимата започнала гневно да крещи на учителката, повдигала и блъскала в пода един от чиновете, разхвърляла тетрадки и учебници. Класната ръководителка излязла да поиска съдействие от помощник директорите и охранителя, но подсъдимата продължила да буйства, да се държи агресивно и да отправя обиди. 33-годишната майка е с чисто съдебно минало до момента. Освен наложената глоба тя трябва да плати и направените по делото разноски в полза на държавата. Решението на съда подлежи на обжалване в 15-дневен срок.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1055 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини